Даремно показала обличчя: Клавдія Петрівна отримала хвилю хейту, коли за маскою побачили Соломію Опришко

Таємничість Клавдії Петрівни зачаровувала та робила її творчість популярнішою. Але через це авдиторія не цілком позитивно сприйняла реальний образ зірки, бо публіка вибудувала в голові іншу картинку.

Клавдія Петрівна — це справжній феномен, який перевернув український шоубізнес. Співачка активно приховувала свою особистість, що дозволяло привертати до своєї персони ще більше уваги. Шанувальники робили багато припущень щодо того, хто ж ховається за образом зірки. Припущення варіювалися від Маші Кондратенко до ШІ. Дехто вважав, що Клавдія Петрівна є проєктом, для створення якого залучили одночасно декілька артисток.

Зрештою 31 серпня співачка показала своє обличчя на власному концерті. Увесь це час маски та широкі капелюхи приховували 18-річну Соломію Опришко зі Львівщини. Слухачі вже могли чути це ім’я серед варіантів, але тепер відповідь стала офіційною.

Клавдія Петрівна розкрила свою особистість на власному концерті у Палаці Спорту
Клавдія Петрівна розкрила свою особистість на власному концерті у Палаці Спорту

Здавалося б, авдиторія може лише порадіти, оскільки нарешті отримала те, на що так довго чекала — справжнє ім’я та обличчя виконавиці. Але натомість багато людей накинулися на Соломію з критикою. Дехто розкритикував зовнішність зірки. Зустрічалися навіть коментарі, в яких зазначалося, що Опришко не схожа на Клавдію Петрівну. Щоправда, з ким порівнювали коментатори дівчину, якщо образ був інкогніто, не дуже зрозуміло.

Звісно, багато людей справедливо зазначили, що критика зовнішності є вкрай недостойною поведінкою десь на рівні початкової школи. Але ж невдоволення стосувалося не лише цього. Чимало людей були розчаровані образом. Хтось уже в самому інкогніто-образі вбачав давно використаний співачкою Sia підхід. А після розкриття справжньої особистості її стиль чимось почав нагадувати ранню Ірину Білик, що теж чомусь назвали мінусом.

В мережі почали активно порівнювати образ Соломії Опришко з молодою Іриною Білик
В мережі почали активно порівнювати образ Соломії Опришко з молодою Іриною Білик

Та навіть не це найцікавіше, бо окремі коментатори після розкриття особистості несподівано для себе усвідомили, що Соломія не вміє співати. Знову ж, незрозуміло, як на це впливає відмова від інкогніто образу. Але очевидним є бажання людей хоч якось “уколоти” того, хто власними силами та талантами збудував себе та досягнув успіху.

Звісно ж, перелічені “недоліки” ними не є, а деякі з них відверто надумані. Здатність співати Соломія зовсім не втратила, а готовністю вийти з зони комфорту та показати своє обличчя, усвідомлюючи, що критика можлива, тільки грає на руку Опришко. Таким чином артистка дає невпевненим у собі дівчатам знак, що не потрібно нічого боятися.

Соломія Опришко анонсувала концерт Клавдії Петрівни у Львові
Соломія Опришко анонсувала концерт Клавдії Петрівни у Львові

Але поступово голоси хейтерів уже стихають, оскільки масової підтримки вони не знайшли. І наразі цікавішим є те, чи зможе Соломія втримати популярність, яку змогла здобути. Поки дівчина пожинає її плоди та все активніше дає концерти. Незабаром, наприклад, Клавдія Петрівна завітає до Львова. Можливо, Опришко також дасть концерт в Одесі.

Схожі статті

Знайшов любов всього життя в другій її половині: що відомо про молоду дружину Олександра Пономарьова?

Олександр Пономарьов витратив багато часу на пошук свого реального кохання, але врешті-решт його знайшов. Вона — не співачка, не модель, і завжди поруч.

Дві “проблеми”: поки Камінська, Трінчер та MamaRika мріяли збільшити свої “персики”, Доротюк їх зменшувала

Збільшити свої принади на 1-2 розміри хотіли б немало жінок. Дехто, як Слава Камінська та Анна Трінчер, наважуються на такий крок. Але в Аліни Доротюк бажання було протилежним.

24-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська пояснила, чому їй подобається грубити людям: “Я хамка”

В мережі чимало людей негативно відгукуються про молоду дружину Володимира Остапчука. З такою оцінкою багато людей не погоджуються. Але невже вона є справедливою?

Розлучення з Налчаджиоглу всім їм пішло на користь: як виглядають зараз усі 3 дружини турецького бізнесмена

Усі дружини турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу швидко оговталися від розлучення і почали жити своє нове щасливе життя. Як змінилися Лілія Реус та Анастасія Фоксі?

Молода Надя та старий Міша: 13-річна фанатка чесно розповіла, що думає про пару Дорофєєвої та Кацуріна

Чи вважаєте ви Надю Дорофєєву та Мішу Кацуріна ідеальною парою? Юна фанатка щиро та чесно розповіла все, що думає про кожного з них. Надя та Міша не стримали емоцій.

“Будучи за кордоном”: Марія Яремчук поділилася зізнанням про життя вдалині від Батьківщини – не відпускає

Не так давно Марія Яремчук представила фільм про свого батька Назарія Яремчука, який нині транслюється у кінотеатрах. У зв'язку з цим зірка поділилася зізнанням про життя вдалині від Батьківщини.