|
13.10.2023 23:31

Як виглядає розкішний будинок Софії Ротару під Києвом: величезна тераса, дерев’яні колони і сад як у Галкіна

Зірки такого розряду як Софія Ротару мають безліч нерухомості по всьому світу. І легенда естради не виключення. Зокрема, Софія Михайлівна придбала квартири в Москві, Києві, Криму, тощо. Маються у володінні і маєтки. Розкішна будівля Ротару у Ялті багато років служила готелем і приносила сімейству прибутки. Котедж у Конча-Заспі є резиденцією, в якій проживає уся сім’я Софії Михайлівни і як стало відомо нещодавно зірка також придбала віллу в Італії, яку одразу оформила на свого єдиного сина Руслана.

Як виглядає розкішний будинок Софії Ротару під Києвом

Як виглядає розкішний будинок Софії Ротару під Києвом

Втім, маєток під Києвом заслуговує окремої уваги. Хоча б тому, що навколо нього ходила неймовірна кількість чуток. Подейкують, що навколо маєтку є рів, а у якості додаткової системи захисту над територією кружляють квадрокоптери, які слідкують за периметром. Що вже казати про кількість охорони навколо дому.

Як виглядає розкішний будинок Софії Ротару під Києвом

А будинок дійсно вимагає особливої уваги, так як виглядає багато та розкішно. Він складається з трьох поверхів. Також є окремі будівлі, вочевидь для прислуги. Екстер’єр будинку обшитий деревом. Також дерев’яні елементи можна побачити і в інтер’єрі.

Для виготовлення колон були використані справжні стволи дерев та оброблені належним чином. Для ранкового чаювання чи прийому гостей Софія Михайлівна має широку терасу. Також вона не відмовила собі у задоволенні насолоджуватися гортензіями в саду.

У своєму інтерв’ю зірка говорила, що обожнює порпатися в городі, а усі продукти, які вона споживає в їжу, зазвичай потрапляють до неї з власної території. Хіба що не вистачає особистого ставку, адже Софія Михайлівна постійно займається риболовлею, це її хобі.

Син Софії Ротару показав інтер’єр будинку

Усередині будинку стіни пофарбовані, а на підлозі зазвичай паркет. Меблі виконані в класичному стилі, а у якості антуражу використовуються картини та репродукції відомих художників. Хтозна, можливо є в оригінали.