Рубрики: Фото та відео
22.10.2023 19:59

Як виглядає єдиний син Софії Ротару? Руслан Євдокименко давно не мажор, має лисину та шалені статки

Легенда української естради Софія Михайлівна може похизуватися величезною родиною, хоча насправді стала матір'ю лише раз, 40 років тому. Як виглядає єдиний син артистки?
Поділитися

Знаменита українська співачка Софія Михайлівна неодноразово розповідала, як стала мамою майже обманом. Її новоспечений чоловік Анатолій Євдокименко, не надто поспішав працювати над поповненням в родині, але виконавиця навпаки дуже хотіла народити малюка. Благовірний співачки все ж таки був більше налаштований на розвитку кар’єри дружини і не бачив місця для такої важливої події.

Врешті-решт, вона пішла ва-банк і заявила коханому, що завагітніла. Але насправді у цьому стані вона зовсім не перебувала. І тоді, коли почула від Анатолія слова підтримки та згоди активно думала над тим, як все ж таки народити у найближчі 9 місяців. І варто відмітити, що змогла реалізувати свій хитрий план.

Як виглядає єдиний син Софії Ротару

Як виглядає єдиний син Софії Ротару

Згодом в сім’ї народився Руслан. Хлопчик ріс неймовірно захопленим, мрійливим та з великими планами на майбутнє. Пов’язувати своє життя з шоу-бізнесом він не збирався. Втім, зарекомендував себе як мажор, а пізніше взагалі поринув у компанію матері з головою, так як після смерті батька довелося брати кермо в свої руки.

Як виглядає єдиний син Софії Ротару

Чоловік повністю успадкував зовнішність свого батька. Він має розкішні блакитні очі, світле волосся, серцевидний овал обличчя. Зараз Руслан лисий, але в молодості також не міг похизуватися розкішною шевелюрою.

У питаннях, що стосуються шлюбу він пішов по стопах своїх батьків. 30 років тому він зв’язав своє життя з красунею Світланою і з тих пір перебуває у щасливому та гармонійному союзі. До речі, невістка легенди української естради виконує роль її стиліста.

Нагадуємо, що на початку березня чоловік потрапив гучний скандал через спробу перетнути кордон нелегальним методом. Компанію йому склав рідний син Анатолій. Чоловіки були затримані, а наступного дня звільнені з-під арешту. Досі невідомо, чи понесли вони якесь покарання і чи взагалі відбувалося якесь кримінальне впровадження на рахунок даного інциденту.