|
06.12.2023 13:31

Оля Цибульська показала свого сина та його неймовірну харизму: грає на камеру як справжній артист (Відео)

Автор: Юлія Ящук

До початку повномасштабного вторгнення про особисте життя Олі Цибульської ходили тільки плітки. Публіка багато років говорила, що артистка народила єдиного сина Нестора від колеги по цеху, співака Дзідзьо. Все прояснилося, коли зірка оприлюднила світлини з родинної фотосесії, де з тіні нарешті вийшов її справжній чоловік, бізнесмен Сергій Грисюк.

Оля каже, що не приховувала чоловіка, а це було його бажанням. Сергій не хотів бути публічною людиною, тому Цибульська не вплутувала коханого у свою роботу. Після 24 лютого 2022 року співачка вирішила, що хоче бути чесною зі своєю аудиторією та представила публіці Сергія, якого жадали побачити шанувальники та преса.

Оля Цибульська з чоловіком Сергієм та сином

6 січня 2015 року на світ з’явився єдиний син подружжя, на ім’я Нестор, якого Оля часто показує у своєму блозі в Instagram. Зокрема, у новому відео знаменитість зіграла з дитиною сценку. Матуся запитала хлопчика, що він хоче на День Святого Миколая, на що хлопчик відповів, що у нього все є. Однак від Лего та цукерок, а ще від кілограма мандарин Нестор не відмовився.

У коментарях під дописом фоловери зазначили, що хлопчик артистичний, має велику харизму та дуже розумний.

Нагадуємо, що співачка відповіла на запитання від шанувальників, чи хотіла б вона народити другу дитину. Цибульська зізналася, вона не готова під час повномасштабної війни вдруге ставати матір’ю, але не виключення, що пара наважиться на цей крок в мирне життя.