|
30.03.2024 19:12

Сіамські близнючки вийшли заміж за ветерана та показали фото з весілля: “Так, ми збираємося стати мамами”

У 1990 році у штаті Міннесота народилися сіамські близнюки. Батьки думали про розділення сестер, проте, через ризики відмовилися від пропозиції лікарів. Дівчаток назвали Еббі та Бріттані Генсел. Й хоча їм довелося прийняти всі незгоди життя сіамських близнюків, вони досягли значних успіхів. Сестри закінчили коледж, успішно склали іспит на права та отримали професію.

Сіамські близнючки з США вийшли заміж за ветерана та показали фото з події

Вперше про них стало відомо на шоу Опри Вінфрі, де розповіли про свій діагноз та життя з ним. Фактично, Еббі та Бріттані мають спільне тіло. Одна з них контролює його праву частину, інша – ліву.

Дівчата приймали участь у зйомках шоу “Еббі та Бріттані”. Проте, після нього про життя близнючок мало що відомо. Вони стали вести приватний спосіб життя та не розголошувати особисті таємниці. Відомо, що жінки працюють вчителями 5 класу у місцевій школі.

Сіамські близнючки з США вийшли заміж за ветерана та показали фото з події

Радісною звісткою стало заміжжя однієї з близнючок. Виявляється, у 2021 році, Еббі, лівобічна сестра, побралася з ветераном армії Америки Джошем Боулінгом. Пара прийняла рішення приховати важливу подію від громадськості та не викладала жодних фото, або відео у мережу.

Проте, пройшли роки та жінки змінили свою позицію. Нещодавно в мережі з’явилися кадри з весілля Еббі. На яких подружжя світиться від щастя та з ніжністю дивиться одне на одного. А близнючка Бріттані залюбки підтримує свою сестру.

Поки, немає інформації про поповнення в їх родині, проте, у документальному фільмі про життя родини Генсел, близнючки розповіли, що планують народжувати.

“Так, ми збираємося стати мамами”, – повідомили сестри.

Сіамські близнючки з США вийшли заміж за ветерана та показали фото з події