Учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич заявив, що зустрічався з Олею Поляковою і показав докази. Що скаже Вадим?

Блогер та кулінар запевняє, що був у стосунках зі співачкою рік. Чому зараз він вирішив розкрити таємницю та що насправді пов'язує знаменитостей?

Шок прийшов звідки не чекали. Відомий через участь у наймасштабнішому кулінарному проєкті “МастерШеф” Влад Міцкевич приголомшив мережу зізнанням. Він розповів про романтичні стосунки зі своєю подругою Олею Поляковою.

Влад Міцкевич заявив, що мав роман з Олею Поляковою
Влад Міцкевич заявив, що мав роман з Олею Поляковою

Вночі, на сторінці блогера в Instagram з’явилися цікаві кадри. У свої сторіс чоловік оприлюднив фото, що на думку Владислава підтверджують його інтимні стосунки з відомою співачкою. Кулінар заявив, що їх стосунки тривали рік. Мало того, пара мешкала разом.

Міцкевич заявив, що вони зі співачкою мешкали під одним дахом протягом пів року. Як доказ, заявив про наявність договору аренди на квартиру. Саме цю квартиру, за словами блогера можна було побачити у сторіс артистки. Цього вечора співачка приїхала за рештою своїх речей, проте її в кадрі побачити не вдалося. На останок своєї емоційної розповіді, чоловік викинув з вікна туфлі, що нібито належать Олі.

“Так образливо. Не за себе, за вас, обманутих людей, які вірили в історію про ідеальну родину. Просто, щоб ви знали. Тому що мене це за*бало”, – емоційно прокоментував Міцкевич.

Влад Міцкевич заявив, що мав роман з Олею Поляковою
Влад Міцкевич заявив, що мав роман з Олею Поляковою

Крім того, він виклав декілька спільних фото з зіркою. Але, на ранок, всі знімки чарівним чином зникли з соцмережі блогера.

Влад Міцкевич заявив, що мав роман з Олею Поляковою
Влад Міцкевич заявив, що мав роман з Олею Поляковою

Богдан Беспалов не залишився осторонь цієї історії. Блогер намагався отримати пояснення від Міцкевича, проте марно. Все що зміг розповісти Влад про свою нічну витівку, це пожартувати про викинуті туфлі. Співачка, також, нічого не відповіла на зухвальне зізнання чоловіка. Тож, що насправді об’єднує Полякову та Міцкевича, роман, дружба чи хайп, поки незрозуміло.

Влад Міцкевич заявив, що мав роман з Олею Поляковою
Влад Міцкевич заявив, що мав роман з Олею Поляковою

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.