|
31.03.2024 10:30

“День починається не з кави”: 36-річній Олені Шоптенко зробили операцію на нозі. Що трапилося?

Українська танцівниця та хореографиня Олена Шоптенко вразила мережу кадрами з лікарні. Заплакана жінка на милицях розповіла про нещасний випадок, що призвів до розірвання двох зв’язок колінного суглоба. Про нещастя вона розповіла у своєму Instagram.

Олена Шоптенко розповіла про операцію на нозі

30 березня Олені провели операцію. Зранку танцівниця опублікувала декілька знімків з австрійської клініки та повідомила про те, що для неї готують операційну. Ситуація з її травмою не проста, але вона сподівається, що лікарі зможуть допомогти та незабаром, вона повернеться до звичного ритму життя.

“День сьогодні починається не з кави”, – написала Шоптенко.

Олена Шоптенко розповіла про операцію на нозі

Пізніше, вона виклала фото тільки-но прооперованої ноги. Олена розповіла, що під час втручання виникли певні ускладнення, проте наразі все добре. Вона дякує підписникам за підтримку та турботу та впевнена, що гарні та теплі слова допоможуть її стати на ноги.

“Все минуло добре, хоча ситуація виявилася трохи складнішою, ніж очікувалося”, – повідомила жінка.

Олена Шоптенко розповіла про операцію

Тепер, на Олену чекає довгий шлях реабілітації. За словами зірки, найближчі два місяці вона не зможе працювати. Тож, її підопічні, на певний час, залишаться без свого тренера. Проте, жінка старається знайти позитивну сторону медалі. Вона зазначила, що нарешті матиме час на справи, які постійно відкладала та зможе більше часу присвятити своїй родині.

“Висновок: слухати себе і своє тіло – це навичка, яку бажано набути якомога раніше, інакше бити буде по найболючішому”, – підкреслила Олена.

Олена Шоптенко розповіла про операцію