Астаф’єва відреагувала на чутки, що вийшла заміж за молодшого на 10 років багатія: такого ніхто не очікував

Ходять плітки, що 38-річна модель нарешті вийшла заміж. Як на них відреагувала сама Даша Астаф'єва та кому дісталося на горіхи за оприлюднення особистої інформації?

Нещодавно, блогер Богдан Беспалов розповів про зміни в особистому житті української співачки та моделі Даші Астаф’євої. Чоловік поширив чутки, що жінка вийшла заміж. Крім того, він уточнив, що обранець зірки, чоловік заможний та значно молодший за неї. Офіційного підтвердження подія не має, проте Беспалов опирається на власні джерела.

Даша Астаф'єва відреагувала на чутки про заміжжя
Даша Астаф’єва відреагувала на чутки про заміжжя

Як всім відомо, Даша не з тих хто промовчить. Жінку розлютило поширення пліток. Тому, вона вирішила відповісти блогеру у своїй манері. Астаф’єва виклала новий пост у своєму Twitter, який наразі навивається “Х”.

“Хто виригнув Беспалова? Заригніть назад разом із кошенятами!” – написала Даша.

Даша Астаф'єва відреагувала на чутки про заміжжя
Даша Астаф’єва відреагувала на чутки про заміжжя

Нагадаємо, жінка ретельно приховує особистість свого бойфренда та мало про нього розповідає. Тож не дивно, що новина вибила її з колії. Відомо, що чоловік працює в IT-сфері. Саме він допоміг жінці здійснити мрію та допомогти її проєкту побачити світ. Спільно з обранцем, Астаф’єва випустила застосунок UnderBooks.

Пізніше, Богдан розповів, що модель заблокувала його в Instagram. Видимо, такі дії блогера не на жарт розізлили Дашу. Новину про заміжжя, вона не підтвердила, але й не спростувала. Тому, був це фейк, чи ретельно прихована правда вилізла на свободу, поки невідомо.

Даша Астаф'єва відреагувала на чутки про заміжжя
Даша Астаф’єва вперше висловилася про свої нові стосунки

Даша зустріла свого коханого під час повномасштабної війни. Зірка зізнається, чоловік приніс в її життя сенс та щастя. А родина обранця ставиться до неї з теплом та розумінням. Що для жінки в новинку. Адже завжди, через рід занять, її сприймали легковажною та рідні бойфрендів були проти стосунків своїх “любих хлопчиків” зі Дашею, яка не соромиться відвертих фотосесій та інтерв’ю.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?