Астаф’єва відреагувала на чутки, що вийшла заміж за молодшого на 10 років багатія: такого ніхто не очікував

Ходять плітки, що 38-річна модель нарешті вийшла заміж. Як на них відреагувала сама Даша Астаф'єва та кому дісталося на горіхи за оприлюднення особистої інформації?

Нещодавно, блогер Богдан Беспалов розповів про зміни в особистому житті української співачки та моделі Даші Астаф’євої. Чоловік поширив чутки, що жінка вийшла заміж. Крім того, він уточнив, що обранець зірки, чоловік заможний та значно молодший за неї. Офіційного підтвердження подія не має, проте Беспалов опирається на власні джерела.

Даша Астаф'єва відреагувала на чутки про заміжжя
Даша Астаф’єва відреагувала на чутки про заміжжя

Як всім відомо, Даша не з тих хто промовчить. Жінку розлютило поширення пліток. Тому, вона вирішила відповісти блогеру у своїй манері. Астаф’єва виклала новий пост у своєму Twitter, який наразі навивається “Х”.

“Хто виригнув Беспалова? Заригніть назад разом із кошенятами!” – написала Даша.

Даша Астаф'єва відреагувала на чутки про заміжжя
Даша Астаф’єва відреагувала на чутки про заміжжя

Нагадаємо, жінка ретельно приховує особистість свого бойфренда та мало про нього розповідає. Тож не дивно, що новина вибила її з колії. Відомо, що чоловік працює в IT-сфері. Саме він допоміг жінці здійснити мрію та допомогти її проєкту побачити світ. Спільно з обранцем, Астаф’єва випустила застосунок UnderBooks.

Пізніше, Богдан розповів, що модель заблокувала його в Instagram. Видимо, такі дії блогера не на жарт розізлили Дашу. Новину про заміжжя, вона не підтвердила, але й не спростувала. Тому, був це фейк, чи ретельно прихована правда вилізла на свободу, поки невідомо.

Даша Астаф'єва відреагувала на чутки про заміжжя
Даша Астаф’єва вперше висловилася про свої нові стосунки

Даша зустріла свого коханого під час повномасштабної війни. Зірка зізнається, чоловік приніс в її життя сенс та щастя. А родина обранця ставиться до неї з теплом та розумінням. Що для жінки в новинку. Адже завжди, через рід занять, її сприймали легковажною та рідні бойфрендів були проти стосунків своїх “любих хлопчиків” зі Дашею, яка не соромиться відвертих фотосесій та інтерв’ю.

Схожі статті

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?