|
15.04.2024 16:31

У мережі з’явилися архівні фото 45-річної Алли Пугачової: навіть не намагайтеся, такою ви її вже не згадаєте

Алла Пугачова – видатна російська співачка, композиторка, актриса та громадська діячка, що відома своїм неповторним голосом, харизмою та сценічним вмінням. Народилася 15 квітня 1949 року у москві. Починаючи з 1970-х років, її кар’єра процвітала, і вона стала однією з найвідоміших та найуспішніших російських співачок. Пугачова випустила безліч хітів, її пісні завоювали мільйони шанувальників по всьому світу. Вона також активно займалася благодійною діяльністю та підтримувала різноманітні культурні та громадські ініціативи.

Жінка досягла успіху ще багато років тому. Її називають примадонною, а шанувальники активно цікавляться її життям. Навіть зараз, попри те, що багато росіян зневажають Аллу за її проукраїнську позицію, вона залишається однією з найвідоміших співачок росії. А головне, вона залишається людиною.

74-річна Алла Пугачова вразила зовнішнім виглядом

У мережі почали ширитися старі фото Примадонни. На знімках 45-річна жінка постає з незвичною для неї, але модною на той час зачіскою. Тоді, вона ще не користувалася послугами пластичного хірурга та не приділяла багато часу косметології, тож на обличчі зірки можна помітити мімічні зморшки та природні недоліки.

Алла Пугачова показала свої архівні фото

Пізніше, виконавиця почала змінюватися. Як і інші зірки її віку, жінка попросила допомоги у лікарів та косметологів. Алла зробила декілька пластичних операцій. Крім того, вона завітала до стоматолога та встановила вініри, щоб досягти ефекту голлівудської посмішки.

Наразі, жінка разом зі своїм чоловіком, актором та гумористом Максимом Галкіним емігрували з росії, через свої політичні погляди. Подружжя з дітьми мешкає у власному будинку в Ізраїлі.