|
18.04.2024 17:03

У Насті Каменських з’явився двійник: точна копія співачки – від кучерів до рухів і голосу (Відео)

Схоже, відома українська виконавиця Настя Каменських знайшла собі двійника. Дівчина дуже схожа на співачку, тож не дивуйтеся, якщо побачите два різні концерти на один час.

Знахідкою співачка поділилася в Instagram. Молода дівчина так вразила виконавицю, що та зарепостила її допис у свої сторіс. На короткому відео дівчина плавно рухається під пісню Насті “Не облиш мене”. Вона фактично відтворила образ артистки у кліпі. В дівчини такі ж темні кучері, як і у співачки, та сама зачіска, а одягнута вона у стильний чорний костюм (схоже чоловічий). Навіть макіяж схожий.

“Яка ви красуня!”, – підписала відео Каменських.

Настя Каменських показала у мережі свого двійника

Користувачі мережі похвалили “двійника”. Вони написали, що дівчина дуже вродлива, а робота виконана якісно. Більш того, деякі підписники побачили схожість зі Златою Огнєвіч.

“Вау! Але мені один в один Злата Огнєвіч”, “Як на мій смак – то дівчинка вродливіша за “зірку””, “Вау, молодці, дуже круто”, “Оце так професіонали попрацювали над образом! Неперевершено!”, “Ну дуже схожа”, “Дуже чарівно”, – написали під відео.

Як референс, майстрині з Дніпра використали образ Насті Каменської у кліпі до пісні “Не облиш мене”, який зірка оприлюднила у березні цього року. Головна ідея пісні полягає у тому, щоб підтримати українців в цей складний час та вселити в них силу та віру. Артистка звертається до вищих сил з проханням здійснити найзаповітнішу мрію нашого народу.

“Сподіваюсь, що цей трек підтримає всіх, хто кожен день переживає за коханих і рідних, які знаходяться на нулі чи в окупації, і молиться за них!”, – написала співачка.