Ані Лорак повідомила про смерть батька: українського патріота і журналіста Мирослава Куєка. Реакція співачки

Чоловік був гідним представником нації. Його донька опублікувала спільне фото з батьком та запевнила, що він назавжди залишиться в її серці.

Про смерть видатного українського журналіста стало відомо після публікації члена Національної спілки журналістів України Юхима Гусара. Чоловік повідомив про трагедію у Facebook. Згідно з дописом, душа Мирослава Куєка відлетіла сьогодні, 18 квітня. З якої причини чоловік помер, поки невідомо. Можливо трохи пізніше близькі журналіста проллють світло на ситуацію.

Мирослав був гідним членом нашого суспільства, справжнім патріотом своєї держави. Чоловік був відзначений подякою президента та Державною стипендією видатним діячам у галузі культури.

“Сьогодні сумна звістка сколихнула серце: помер Мирослав Куєк”, – написав Юхим.

Помер відомий український журналіст Мирослав Куєк
Помер відомий український журналіст Мирослав Куєк

Його донька, яка на відміну від батька обрала іншу сторону, відреагувала на звістку та опублікувала допис у своєму Instagram. Співачка прикріпила архівне фото до допису. Жінка запевнила, що буде завжди берегти пам’ять про батька у своєму серці.

“Прощавай, тату. Ти завжди в моєму серці”, – написала Кароліна.

Відомо, що Мирослав пішов з родини, ще до появи донечки. мати не змогла самостійно попіклуватися про дитину, тож Кароліна Куєк опинилася у дитбудинку. Батько навідував доньку та присилав їх подарунки. Чоловік хотів забрати Кароліну до себе, проте дівчинка відмовлялася, бо боялася засмутити матір.

Що відбувалось між Ані Лорак та Мирославом Куєком після початку повномасштабної війни невідомо. Проте, відомо, що родичі обрали протилежні сторони. Чоловік залишився працювати в Україні, а його донька замовчує російська агресію та готується отримати російське громадянство.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.