Рубрики: Новини
27.05.2024 15:48

“Мішаня – копія татусь”: Віктор Павлік показав дитячі фото зі старшою сестрою – Репяхова мовчки відреагувала

Український співак Віктор Павлік після виписки з клініки оприлюднив фотографії з сімейного архіву. У кадрі – мама, батько та сестра, яка виїхала до Росії.
Поділитися

Нещодавно Мережа сколихнула новина про те, що Віктору Павліку було проведено серйозну операцію на серці. Інформація з’явилася з деяким запізненням, коли четверта дружина артиста Катерина Репяхова оприлюднила в соцмережах цілий кліп, про те, як 58-річний співак перебував у київській клініці. Після 2-х днів проведених у реанімації та кількох днів у стаціонарі Павлік дуже швидко пішов на поправку. Зараз артист потихеньку повертається до звичного життя і вже оприлюднив кілька нових постів у Instagram.

Так, у мікроблозі українського співака з’явилася публікація із серією архівних знімків. Пост був присвячений дню народження старшої сестри Людмили, яка до 2022 року була на заробітках у Москві.

Сестра Віктора Павлика у Москві

На одному із знімків маленький Віктор Павлик разом із іменинницею, на решті його рідні – мама, тато, бабуся.

Щойно фотографії з’явилися в Мережі, їх відразу почали коментувати. Багато хто відзначив, що молодший син артиста від четвертої дружини Катерини Репяхової, яка на 28 років молодша за співака, просто його копія.

“Мішаня – копія татусь”,”Так Михасик копія тато!”,- писали у коментарях.

Молода дружина Павлика, яка майже завжди коментує публікації чоловіка, обмежилася просто лайком. Насправді маленький Мишко, якому скоро виповниться 3 роки, дуже схожий на свого батька.

Стало відомо, на кого схожий молодший син Віктора Павліка від Каті Репяхової

До речі, у Віктора Павлика ще двоє дорослих дітей. Старшому синові Олександру вже виповнилося 40 років, дочці Христині від другого шлюбу вже 37 років. Середній син артиста – Павло Павлик помер три роки тому у 21-річному віці після тривалої боротьби з онкологією.