Рубрики: Новини
29.07.2024 18:46

Голову миє в 3 рази рідше: секрет розкішної шевелюри Олі Полякової взяла собі на замітку і Тіна Кароль

Співачка Оля Полякова, яка розповідає про себе абсолютно все, видала свій найголовніший б'юті-секрет. Таємниця розкішної шевелюри "королеви ночі" та її колеги Тіни Кароль нарешті розкрита!
Поділитися

У повсякденному житті більшість українських зірок виглядають непомітно. Якщо випадково зустріти їх на вулиці, то декого просто неможливо впізнати. На сцені вони з’являються у всій красі.

Так, на недавньому концерті Оля Полякова вразила глядачів не лише своїм яскравим і незабутнім вбранням, а й розкішною шевелюрою. Однак, як з’ясувалося, це була чергова її перука. Як стало відомо, більшість артисток користуються перуками або спеціальними накладками – тресами, щоб надати зачісці якнайбільше обсягу і Полякова не виняток.

Оля Полякова розкрила секрет свого розкішного волосся

Співачку навіть називають “богинею перуків”. Фахівці вважають, що вона їх практично не знімає. У Мережі можна знайти багато фотографій, на яких Оля позує з різними зачісками та накладними пасмами та практично немає знімків, на яких Полякова з натуральним волоссям. “Королева ночі” зізнавалася, що постійно носить перуки на сцені, щоб не псувати своє довге волосся численним укладанням.

Часто використовує перуки і її колега співачка Тіна Кароль. Як стверджує стиліст Єгор Андрюшин, у артистки спеціальна нарощена система у вигляді накладок, які вона закріплює в сантиметрі від коріння. Стиліст стверджує, що у Тіни їх дуже багато, всі вони гарної якості, тому виглядають дуже натурально.

Єгор Андрюшин розповів про перуки Тіні Кароль

Правда, іноді Тіна Кароль потрапляє в халепу, коли чіпляє на своє волосся пасма, що кардинально відрізняються за відтінком чим її натурального волосся. Це помітно і за структурою, адже насправді у Тіни Кароль дуже тонке пушкоподібне волосся, а перука виглядає надто ідеально.

Єгор Андрюшин розповів про перуки Тіні Кароль