Рубрики: Новини
29.07.2024 19:55

Дзідзьо пасе задніх: Оля Цибульська осипала ніжностями гарного чоловіка, за яким почувається як за стіною

Знаменита співачка Ольга Цибульська з великою любов'ю привітала зі святом свого рідного брата Сергія. Це вона зробила публічно і з великим захватом.
Поділитися

Відома українська співачка, телевізійна та радіоведуча, а ще авторка пісень Ольга Цибульська привітала з Днем Народження особливу для себе людину — брата Сергія Цибульського. Свято у її любого “чоловіка” сьогодні, 29 липня. Відомо, що він займається авто маркейтингом. Сам по собі він досить високий, гарний і має міцну тілобудову.

Про свого рідного братика Ольга Цибульська написала прямо з дуже сильно великою любов’ю. Імовірніше всього, що вони дуже близькі, а ще в хороших стосунках і завжди підтримують один одного по життю. Про те, що зірка має рідного брата публіці на загал стало відомо у жовтні 2022 року, коли проти нього відкрили одне провадження.

Оля Цибульська показала свого молодого брата у день його народження

За що саме відкрили справу співачка розповідати пресі не стала. Але пояснила, що він займався волонтерською діяльністю і возив автомобілі для захисників. І чимало людей потрапили в не дуже хорошу ситуацію через застарілість у законодавстві щодо діяльності людей, які займаються благодійними справами.

Нині невідомо, як завершилася та історія, але зараз брат Ольги Цибульської виглядає щасливим, має кохану жінку, двох дітей (сина та доньку) і далі продовжує займатися автомобілями. Він дуже добре розбирається в автівках, це прямо справа всього його життя, і може підібрати і допомогти у автопитанні будь-кому.

У День Народження Сергія, Ольга Цибульська написала йому в своїй stories: “З Днем Народження моя Любов”. І навіть додала яскраве червоне сердечко. Також вона пояснила, що дуже сильно пишається ним, що він є їхньою гордістю і побажала йому: “Твори”. А більш особисті привітання вона вирішила висловити йому в direct (повідомлення в Instagram).