Рубрики: Новини
09.08.2024 10:01

Вчасно знайшли і помітили: 47-річна Камалія зізналася, що 4 роки тому в неї діагностували рак – Захур знає

Найбагатша співачка України Камалія вперше розповіла про те, що в неї знайшли рак. Артистка розповіла про недугу та як справляється з негараздами зі здоров'ям.
Поділитися

Співачка вельми активна в інформаційному просторі, багато чим ділиться зі своїми фанатами та не соромиться розповідати про особисте. При цьому їй вдається приховувати найскладніші етапи у своєму житті. Публіка далеко не одразу дізналася про кризу у її стосунках з чоловіком і так само, виявляється, не знала про онкологію.

Днями співачка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла про багато змін у її житті. Камалі я зачепила рішення про розставання, бажання піти захищати Україну і своє здоров’я.

Камалія розповіла, що в неї діагностували онкологію

Раніше співачка відповідала на закиди фанатів про те, що вона сильно набрала вагу, і говорила що в неї автоімунне захворювання. Через дану недугу у співачки часто виникали набряки, які не йшли на користь її сценічному образу.

Камалія розповіла, що в неї діагностували онкологію

Глядачі через незнання радили артистці схуднути, у той самий час як вона боролася за своє здоров’я. Після повідомлення їй вдалося досягти взаєморозуміння з аудиторією, яка назавжди припинила зачіпати тему ваги та набряків. Однак, у новому інтерв’ю, я зізналася, що 4 роки тому в неї ще й діагностували рак.

На щастя, це була лише перша стадія, а тому артистка пройшла лікування та досягла ремісії.

“Тому що чотири роки тому я пережила онкологію грудей. Але дуже вчасно знайшли та помітили. Часткове видалення, в мене була перша стадія. Тобто я пережила хімію в таблетках, операцію і променеву (терапію. – Ред.)”, – зізналась Камалія.

Артистка зізналася, що абсолютно не боїться смерті, тому готова до життєвих випробувань.

Нагадуємо, що зараз співачка знаходиться в розлуці зі своїми дочками. Двійнята на даний момент проживають у Великобританії, куди їх перевіз батько. Артистка намагалася посісти в Лондоні, щоб бути поруч зі своїми дітьми, але врешті-решт зрозуміла, що її дуже тягне додому та довірила дітей їхньому татові.