Рубрики: Новини
11.08.2024 18:32

“Беру дві години”: Аліна Шаманська розкрила скільки заплатила за ексклюзивну консультацію Дмитра Карпачова

Відома блогерка Аліна Шаманська під час розриву з екс-чоловіком вирішила звернутися до популярного спеціаліста Дмитра Карпачова. Зараз жінка озвучила суму, яку заплатила за консультацію.
Поділитися

Українська блогерка Аліна Шаманська офіційно розлучилася у 2024 році. Проте, проблеми в парі почалися ще задовго до офіційного розлучення. Її обранець, відомий актор та режисер, Руслан Ханумак часто брав участь у зйомках, тож мусив співпрацювати з вродливими жінками, що неабияк турбувало блогерку.

Ревнощі призвели до того, що жінка буквально сходила з розуму. Спочатку Аліна намагалася зануритися в роботу та не зважати на плітки. Але турботливі підписники та знайомі періодично підігрівали її ревнощі надсилаючи фото коханого з іншими. За словами Шаманської, її почало “накривати”, тому, аби остаточно не втратити себе, вона звернулася до спеціаліста.

“Я точно не вірю в те, що іскра не пролітає, коли ти 3 місяці граєш закохану пару з симпатичною дівчиною, яка тобі симпатизує”, – розповіла Аліна на власному подкасті.

Аліна Шаманська розповіла, скільки заплатила за консультацію з Карпачовим

Для консультації Аліна обрала не абикого, а одного з найпопулярніших психологів України – Дмитра Карпачова. Жінку не зупинило навіть те, що він вже давно не проводить консультації. Блогерка вирішила будь-яким способом потрапити на прийом.

“І я пишу: “Карпачов, прийміть мене”. А він пише, що консультації не веде. І тільки 1000 євро година. І я така пишу: “Беру дві години”. І це дві тисячі євро”, – пригадала жінка.

Вона й досі дослівно пам’ятає пораду психолога. Тоді Дмитро запевнив її, що потрібно цінувати моменти, які ти проживаєш зараз. Якщо тобі добре – продовжуй і ніколи не жалкуй про цей час.

“Не важливо що буде потім, головне, щоб ти ніколи не шкодувала про період, який ти прожила. Ти зараз кайфуєш, і абсолютно не важливо, що буде потім”, – повторила пораду Карпачова Шаманська.

Аліна Шаманська розповіла, скільки заплатила за консультацію з Карпачовим