“Беру дві години”: Аліна Шаманська розкрила скільки заплатила за ексклюзивну консультацію Дмитра Карпачова

Відома блогерка Аліна Шаманська під час розриву з екс-чоловіком вирішила звернутися до популярного спеціаліста Дмитра Карпачова. Зараз жінка озвучила суму, яку заплатила за консультацію.

Українська блогерка Аліна Шаманська офіційно розлучилася у 2024 році. Проте, проблеми в парі почалися ще задовго до офіційного розлучення. Її обранець, відомий актор та режисер, Руслан Ханумак часто брав участь у зйомках, тож мусив співпрацювати з вродливими жінками, що неабияк турбувало блогерку.

Ревнощі призвели до того, що жінка буквально сходила з розуму. Спочатку Аліна намагалася зануритися в роботу та не зважати на плітки. Але турботливі підписники та знайомі періодично підігрівали її ревнощі надсилаючи фото коханого з іншими. За словами Шаманської, її почало “накривати”, тому, аби остаточно не втратити себе, вона звернулася до спеціаліста.

“Я точно не вірю в те, що іскра не пролітає, коли ти 3 місяці граєш закохану пару з симпатичною дівчиною, яка тобі симпатизує”, – розповіла Аліна на власному подкасті.

Аліна Шаманська розповіла, скільки заплатила за консультацію з Карпачовим
Аліна Шаманська розповіла, скільки заплатила за консультацію з Карпачовим

Для консультації Аліна обрала не абикого, а одного з найпопулярніших психологів України – Дмитра Карпачова. Жінку не зупинило навіть те, що він вже давно не проводить консультації. Блогерка вирішила будь-яким способом потрапити на прийом.

“І я пишу: “Карпачов, прийміть мене”. А він пише, що консультації не веде. І тільки 1000 євро година. І я така пишу: “Беру дві години”. І це дві тисячі євро”, – пригадала жінка.

Вона й досі дослівно пам’ятає пораду психолога. Тоді Дмитро запевнив її, що потрібно цінувати моменти, які ти проживаєш зараз. Якщо тобі добре – продовжуй і ніколи не жалкуй про цей час.

“Не важливо що буде потім, головне, щоб ти ніколи не шкодувала про період, який ти прожила. Ти зараз кайфуєш, і абсолютно не важливо, що буде потім”, – повторила пораду Карпачова Шаманська.

Аліна Шаманська розповіла, скільки заплатила за консультацію з Карпачовим
Аліна Шаманська розповіла, скільки заплатила за консультацію з Карпачовим

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?