Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Багато українських зірок роками вибудовували кар’єру в Україні та здобули завдяки цьому неабияку популярність. Але після 24 лютого для декого ситуація різко змінилася, бо через втечу, помилки минулого чи банальне зникнення з інфопростору виявилося, що авдиторія може обійтися без цих артистів. Той випадок, коли рибки немає, а кісточка застрягла.

Яскравими прикладами є пара Потапа та Насті. Сьогодні вони постійно живуть в Іспанії. З популярністю за кордоном, щоправда, складається все не дуже добре. Особливий провал чекав на Олексія, який невідомим чином покинув країну та комфортно живе в Європі. Цим жестом продюсер практично повністю викреслив себе з українського шоубізнесу. Тому все частіше Потап з’являється в інфопросторі переважно через те, що вкотре погладшав.

Олексій Потапенко зі своєю дружиною Настею Каменських за кордоном
Олексій Потапенко зі своєю дружиною Настею Каменських за кордоном

Схожа ситуація з Владом Ямою. Хореограф теж незрозумілим чином перетнув кордон та опинився у сонячному Маямі. Звісно, після такого в Україні Яму багато хто не хоче бачити. Втім, ймовірно, Влад і сам цього не бажає, бо заробляє США приватними уроками.

А от “повелитель вовчиць” Олег Винник взагалі вирішив просто зникнути з інфопростору. Нещодавно він повернувся із заявою “та я ж хворів”. Але глядачі відзначили, що вигляд в артиста досить здоровий. Та й банальна відсутність більш ніж 2 роки — це дуже дивно. І авдиторія з огляду на це припустила, що у Винника просто закінчуються гроші, а тому він намагається знову повернутися в український шоубізнес, аби трохи підзаробити.

Колись популярний співак Олег Винник в нещодавньому ефірі на телеканалі 1+1
Колись популярний співак Олег Винник в нещодавньому ефірі на телеканалі 1+1

Що ж стосується Ані Лорак, то падати на дно вона почала вже дуже давно. Ща задовго до остаточної зради України, але вже не живучи тут, вона співала на відкритті птахофабрики. Пізніше Лорак була помічена в скандальних та ганебних ситуаціях. Тому сьогодні артистка більше використовується задля жартів та мемів, а український шоубіз для неї закритий.

Схожі статті

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?

Ну то й що, що йому — 90, а їй — 38: віражі долі Григорія Чапкіса, який одружився вчетверте перед смертю

Кажуть, що кохання не залежить від віку, і одна доросла людина може полюбити іншу навіть при значній різниці в роках. Але чи можна назвати останні у житті стосунки Григорія Чапкіса щасливими?

Ротару вирішила не стояти осторонь і вразила важливим рішенням: вийде на сцену заради цього чоловіка

Ротару вирішила не стояти осторонь і здивувала важливим рішенням вийти на сцену заради чоловіка. Хто він і коли можна буде побачити концерт?