Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Новина про смерть будь-якої людини змушує задуматися про сенс буття, рідних, яких ми залишаємо на цьому світі це найкращий спосіб прожити роки правильно. У погоні за ідеалами люди часто надають смерті абсолютно нові образи. Але деякі речі все одно залишаються незмінними: ми покидаємо близьких, які будуть днями проливати сльози за нами.

Смерть людей, що дарують нам посмішки та сміх часто особливо важка для сприйняття. Здається, що темнота не може поглинути людей, які вилучали світла. Але життя постійно підносить важкі випробування.

Помер молодий актор Ліги сміху Юрій Рябченко

 

Помер молодий актор Ліги сміху Юрій Рябченко

Стало відомо, що нещодавно пішов з життя український гуморист, учасник “Ліги сміху” Юрій Рябченко. Покійний комік був найбільш відомий як лідер гумористичної команди “Ніколь Кідман”. Сумну звістку на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомила гостьова редакторка “Ліги сміху” Одарка Царенко. Вона висловилася про Юрія, як про талановиту та добру людину.

Причина його смерті поки що невідомі і рідні не розповідають ніяких деталей. Хіба що разом з новиною про його кончину надається також інформація для збору коштів для допомоги близьким.

Нагадуємо, Ліга сміху неодноразово критикувалася глядачами спочатку за трансляцію їхніх програм на російському телебаченні, пізніше за гумор не у слушний час. Тим не менш, продюсер редактори продовжували свою діяльність як досвідчені медійники справлялися з усіма негараздами. Контекст подій змінювався, обставини також не розташовували до гумору, але навіть у такі непрості часи актори дарували посмішку українським глядачам.

Схожі статті

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?

Ну то й що, що йому — 90, а їй — 38: віражі долі Григорія Чапкіса, який одружився вчетверте перед смертю

Кажуть, що кохання не залежить від віку, і одна доросла людина може полюбити іншу навіть при значній різниці в роках. Але чи можна назвати останні у житті стосунки Григорія Чапкіса щасливими?

Ротару вирішила не стояти осторонь і вразила важливим рішенням: вийде на сцену заради цього чоловіка

Ротару вирішила не стояти осторонь і здивувала важливим рішенням вийти на сцену заради чоловіка. Хто він і коли можна буде побачити концерт?