Рубрики: Новини
05.09.2024 20:12

Наймолодший в родині: 3-річний син Григорія Решетніка з “Холостяка” вже пішов у школу – як таке можливо

Син відомого ведучого програми "Холостяк" Григорія Решетніка пішов до школи вже у віці 3-х років. Христина Решетнік пояснила всім, як це сталося і як таке взагалі можливо.
Поділитися

В Україні син відомого і незмінного ведучого романтичного реаліті-шоу проєкту “Холостяк” пішов навчатися до школи у віці 3 роки і 9 місяців. Така доля спіткала найменшого сина сім’ї Решетників, Олександра. Про все це розповіла дружина відомого ведучого Христина Решетнік на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, закордоном і згідно з міжнародною системою освіти діти повинні починати ходити до школи починаючи вже з чотирьох років. Олександру 4 роки виповниться через місяць, а тому в пре-скул він пішов уже, починаючи з цього нового навчального року. Він перебуватиме і здобуватиме знання в класі підготовки для чотирьох річних діточок. Вони вчитимуться, як і навчаються в школах старші діти, але в їх класі все буде адаптовано суто під їх вік: програма та навантаження.

“У садочок наш Олександр Григорович відмовився ходити, бо хотів одразу до школи – як старші брати. Тому тепер щасливий, що вже дорослий, і має можливість бачитися з Дімою і Ванюшею”, – пояснила всім Христина Решетнік, яку “засипали” питаннями щодо навчання її найменшого сина.

Крім цього, Олександр уже вміє робити різні поробки і залюбки показує їх своїм батькам. Все це він робить саме в школі для чотирьох річних дітей.

“Сашко емоційно розповідає нам, що навіть ходив на другий поверх в музичний клас. Але найбільше враження він отримав у перші дні, а саме — від шкільної їдальні”, – зазначила Христина Решетнік.

Дружина відомого ведучого зазначає, що вона сама не була готова до того, що її син так рано і так швидко піде до школи. До цього допису підписники Христини залишили їй чимало коментарів. Насамперед, більшість з них відмітили, що їх діти пішли до школи у віці 5,5 — 7 років, не раніше. І що вони більше за те, аби в дітей було дитинство, а не якесь навантаження. Виявилося, що серед фанатів Христини Решетнік є велика кількість тих, хто нині перебувають у Британії. І вони підтвердили те, що дійсно, там діти починають ходити до школи з 4-х років.