Рубрики: Новини
10.09.2024 12:23

Виховують генія? Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла, як їхнього 3-річного сина прийняли в школі

У ведучого шоу "Холостяк" Григорія Решетніка син пішов навчатися до школи у віці 3 роки і 9 місяців. З початку навчального року минуло 10 днів. Уже відомо, як пройшла адаптація їхнього сина в школі.
Поділитися

Син відомого і незмінного ведучого романтичного шоу-побачень “Холостяк” Григорія Решетніка пішов навчатися до школи в три роки. Незабаром Олександру виповниться чотири роки, але по факту, навчатися він пішов у віці 3 роки і 9 місяців. Не дивлячись на це, дитина чудово адаптувалася в навчальному закладі і нині є дуже щасливою. Про все це розповіла дружина Григорія Решетніка, Христина Решетнік у своїй stories в соцмережі Instagram.

Раніше дружина шоумена повідомляла про те, що вони віддали свого найменшого, трирічного сина, навчатися в пре-скул. Таке рішення прийняли тому, що сама дитина не хотіла ходити до дитячого садочку, а хотіла до школи, як його двоє старших братів. І другою причиною є погляди у бік міжнародної системи освіти, а не української. Згідно неї діти повинні починати ходити до школи вже з чотирьох років. Їх син пішов трішки раніше, оскільки навчальний рік вже розпочався.

За словами Христини Решетнік, сьогодні зранку Сашко нервував і плакав. Причина — в школі був “День аналізів”. Утім, коли вони вже прибули до закладу і сіли в крісло у медичному кабінеті, хлопчик заспокоївся і спокійно дозволив узяти “все необхідне” з пальця. Але перед цим Христина дуже довго з ним розмовляла і усе йому пояснювала. Імовірніше всього, що всі ці розмови допомогли максимально добре. Після того, як хлопчик здав аналізи, він гордо вийшов із кабінету і показував своєму брату Дмитру свій “вколотий” палець. Розповідав, що саме і як мужньо він усе пережив. Також Сашко пройшов і всіх інших лікарів, яких потрібно було обійти в межах медичного огляду.

Дружина ведучого Григорія Решетніка розповіла про адаптацію сина в школі

В якості презенту Олександр отримав смачний сніданок у шкільній їдальні. Разом із ним шкільною їжею наситилася і сама Христина Решетнік. Вона відмітила, що все дуже смачно, і що в її дитинстві у школі таким не годували. Але ж, варто врахувати те, що її сини навчаються в приватній школі, а не в державній. У їх закладі годують навіть варениками та якісним сиром чедр. І гречаною кашею, яка так важлива для підтримки хорошого рівня гемоглобіну в організмі.

Крім цього, Христина Решетнік додала, що потім Сашко абсолютно спокійно переодягнувся і пішов у клас до своїх однокласників. А їй сказав: “па-па” . Тому суто для її сина в такому віці адаптація в школі пройшла максимально легко.

“Він молодець!”, – підкреслила Христина Решетнік.