Рубрики: Новини
17.09.2024 15:25

“Зробив” пластику обличчя: “Холостяк-13” Олександр “Терен” показав себе з новим підборіддям та вилицями

Герой нового сезону проєкту "Холостяк" Олександр "Терен" Будько презентував своє нове підборіддя, вилиці, брови та губи "бантиком". Зірка показав, як змінилося його обличчя.
Поділитися

В Україні завершилися зйомки романтичного реаліті-шоу побачень “Холостяк-13”. Протягом останньої доби головний герой цієї програми, холостяк Олександр “Терен” Будько, зробив пластику свого обличчя. Насамперед, він “намалював” її на своїй фотографії. І показав, якби би він міг дійсно виглядати, якби наважився на таку операцію. Світлину нового себе холостяк виклав у своїй stories у соцмережі Instagram.

Про що слід сказати, так це те, що Олександр “Терен” Будько і так гарний чоловік, але імовірний пластичний проєкт його обличчя показав, яким він взагалі може бути мега красунчиком. Сам же холостяк бачить, що йому можна переробити своє підборіддя — зробити більш витягнутим і гострим. Величезну увагу він приділив своїм вилицям. “Терен” зробив їх дуже глибокими. Більш гострим і довшим холостяк бачить свій ніс. А ось очі, напрочуд, вужчими. Хоча справжні очі Олександра Будька куди красивіші.

Холостяк Олександр Терен Будько зробив пластику обличчя

Неочікувано для всіх “Холостяк-13” показав, як він вміє робити губи “бантиком”. До того ж, самі губи він намалював собі більш довшими і “гострішими”. Брови на пластичній світлині “Терена” ширші і виразніші, ніж у звичайному житті. Зачіску він зробив собі — “чубчик до гори”. Свою світлину з переробленим обличчям Олександр Будько підписав: “Все. Відпочив”. Імовірніше всього, що він мав на увазі, що саме так і таким чином почав виглядати після відпочинку. Але звісно, що все це просто жарт.

На наступній світлині, яку виклав холостяк, де він виглядає справжнім, таким, яким він дійсно є в житті, він має щире та дуже миле обличчя. Його посмішка, світла енергетика та щирість не можуть не захоплювати. І можливо, що саме цей сезон проєкту “Холостяк-13” стане найчутливішим і найпрекраснішим завдяки відкритості Олександра Будько.