Рубрики: Новини
18.09.2024 12:42

У Маші Єфросиніної 10-річний син спить догори дриґом: сталева жінка показала, як виховує своє дитя

Сталева жінка України Маша Єфросиніна показала всі складнощі виховання сина без чоловіка. Поки Тимур Хромаєв займається державними справами, зірка тримає дім на своїх "плечах".
Поділитися

Відома телеведуча Маша Єфросиніна, яку називають “жінка з яйцями” і яка сама себе так називає, показала наскільки складно одній виховувати дитину. Як відомо, чоловік зірки, Тимур Хромаєв нині став захисником нашої країни і відповідно знаходиться на службі. Сама ж Маша Єфросиніна лишається вдома жити одна зі своїм 10-річним сином Олександром. Також у Тимура і Маші ще є 20-річна донечка Нана, яка вже доросла і не потребує догляду та нагляду.

Сьогодні зранку, 18 вересня, у своїй stories у соцмережі Instagram Маша Єфросиніна опублікувала світлину свого сина на якій він спить у ліжку догори дриґом. Дитина практично не може піднятися для того, аби піти в школу і хоче спати ще. Українці в яких є діти, а особливо ті, хто виховує нині своїх синів і доньок одні, чудово зрозуміють цю ситуацію. Хоча б тому, що не лише дітям потрібно йти в дитячий садочок чи школу, а й татові чи мамі на роботу. І спізнюватися не бажано нікуди. Особливо батькам на роботу, адже за це й звільнити можуть.

Маша Єфросиніна показала, як спить її син догори дриґом

За словами самої Маші Єфросиніної, вона дійсно не знає, що насправді важче: вкласти сина з вечора спати чи підняти його зранку. Цими словами вона підписала світлину на якій практично намагається “стягнути” свою дитину з ліжка. А він все одно не хоче прокидатися і залишається в ліжку, хоча б “на половині” і хоча б, якось.

При цьому, Олександр навіть вміє і може спати так, щоб його голова вже просто була і лежала на самій підлозі. А ноги стирчали догори дриґом. І йому все одно, аби тільки мама не заважала і надала можливість по спати хоч ще трішки. Продовжила свій ранок Маша Єфросиніна зарядкою. Поруч із нею під час цього процесу сина на було. Імовірніше всього, що він продовжує спати далі.