Рубрики: Новини
02.10.2024 09:02

Камалія вперше зізналася, що зробила пластику і розповіла, чому погодилася на це: “Побачила, що вся вкрита…”

Найбагатша співачка України Камалія вперше та публічно зізналася, що зробила пластику і розповіла, чому погодилася на цей непередбачуваний крок.
Поділитися

Артистка завжди получала неймовірну впевненість в собі та своїх силах, а тому її рішення зробити операцію виглядає наче не природнім та не в її характері. Але насправді часто на пластику ми погоджуємося абсолютно з інших причин. Непередбачувані ситуації також стаються, а медійники уважно слідкують за своїм станом і виглядом.

Камалія розповіла, чому була змушена зробити пластичну операцію

Камалія розповіла, чому була змушена зробити пластичну операцію

Виявилося, що Камалія була вимушена зробити собі пластичну операцію, яку ніяк не планувала. І все сталося через нещасний випадок, в результаті якого, вона пошкодила собі ніс та брову.

Про це вона розповіла у своєму свіжому інтерв’ю. Зірка зізнається, що не засуджує пластику і взагалі розглядала подібну можливість лише згодом, коли доведеться щось відкоригувати. Але своєю зовнішністю вона була цілком задоволена. Після того випадку довелося приймати міри, щоб зберегти свій розкішний сценічний образ.

“Повернувшись додому, я роздяглася і побачила, що вся вкрита кропив’янкою. Хотіла прилягти на диван, але знепритомніла і впала бровою і носом на гострий кут дивана. Мене забрали, зашивали рану над оком, робили операцію на носі. Довелося згодом робити пластичну операцію”, – зізналася Камалія для “Фокусу”.

Цікаво, що свого часу артистка виграла конкурс краси і стала Місіс світу. Але як це часто буває, далеко не всі люди вважали, що дана перемога була чесною, а тому звинувачували артистку в тому, що вона скористалася зв’язками свого чоловіка і отримала даний статус через свої багатства.

При цьому публіка також підкреслювала, що нібито артистка не дотримувалася головних правил. Наприклад, всі учасниці мали бути мамами. Пізніше стало відомо, що артистка втратила декількох дітей. Це нібито вписувалося у концепцію і тому їй дозволили брати участь.