Камалія вперше зізналася, що зробила пластику і розповіла, чому погодилася на це: “Побачила, що вся вкрита…”

Найбагатша співачка України Камалія вперше та публічно зізналася, що зробила пластику і розповіла, чому погодилася на цей непередбачуваний крок.

Артистка завжди получала неймовірну впевненість в собі та своїх силах, а тому її рішення зробити операцію виглядає наче не природнім та не в її характері. Але насправді часто на пластику ми погоджуємося абсолютно з інших причин. Непередбачувані ситуації також стаються, а медійники уважно слідкують за своїм станом і виглядом.

Камалія розповіла, чому була змушена зробити пластичну операцію

Співачка Камалія показала чоловіка, з яким проводить час після розлучення
Камалія розповіла, чому була змушена зробити пластичну операцію

Виявилося, що Камалія була вимушена зробити собі пластичну операцію, яку ніяк не планувала. І все сталося через нещасний випадок, в результаті якого, вона пошкодила собі ніс та брову.

Про це вона розповіла у своєму свіжому інтерв’ю. Зірка зізнається, що не засуджує пластику і взагалі розглядала подібну можливість лише згодом, коли доведеться щось відкоригувати. Але своєю зовнішністю вона була цілком задоволена. Після того випадку довелося приймати міри, щоб зберегти свій розкішний сценічний образ.

“Повернувшись додому, я роздяглася і побачила, що вся вкрита кропив’янкою. Хотіла прилягти на диван, але знепритомніла і впала бровою і носом на гострий кут дивана. Мене забрали, зашивали рану над оком, робили операцію на носі. Довелося згодом робити пластичну операцію”, – зізналася Камалія для “Фокусу”.

Цікаво, що свого часу артистка виграла конкурс краси і стала Місіс світу. Але як це часто буває, далеко не всі люди вважали, що дана перемога була чесною, а тому звинувачували артистку в тому, що вона скористалася зв’язками свого чоловіка і отримала даний статус через свої багатства.

При цьому публіка також підкреслювала, що нібито артистка не дотримувалася головних правил. Наприклад, всі учасниці мали бути мамами. Пізніше стало відомо, що артистка втратила декількох дітей. Це нібито вписувалося у концепцію і тому їй дозволили брати участь.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.