Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

38-річна співачка Злата Огнєвіч, яка дуже сильно прив’язана до своїх батьків і сестри, відправилася до них в гості. У своєму stories вона опублікувала відео на якому показала, що їде в гості до своєї родини. З самого початку її зустріла рідна сестра та ще зовсім маленький племінник. Останній, хоч тільки і почав ходити, а вже самостійно та по-діловому вміє вигулювати свого песика. Таким чином, приїхавши в гості до родини співачка одразу ж потрапила на прогулянку до своєї сестри з її сином. Разом вони дуже добре провели час, а потім пішли до будинку.

У приміщенні на них всіх чекали батьки. Цього разу Злата Огнєвіч показала не лише свою маму, а й свого 70-річного батька. Він явно того не хотів, але від камери зірки йому вже було нікуди сховатися і він все ж таки, підняв голову і помахав підписникам зірки. Злата Огнєвіч розповіла, що розмовляючи з татом, він говорив їй про те, як зовсім нещодавно подолав більше 2000 метрів, піднявшись у гору, яка називається Афон. Це сталося у на північно-східному узбережжі Греції, між затоками Айон-Орос та Ієрісос Егейського моря.

Злата Огнєвіч розповіла, як її 70-річний батько підкорив гору Афон
Злата Огнєвіч розповіла, як її 70-річний батько підкорив гору Афон

Загалом, мало того, що тато Злати Огнєвіч зміг подолати такий здоровезний піший маршрут у гори, так він ще й сам по собі виглядає дуже міцним, вгодованим і сильним чоловіком. Якби співачка не оприлюднила його вік, одразу б, так і не сказати, що йому вже цілих 70 років. Виглядає він, явно років десь так на 50, не більше.

Після цього знаменитість показала свою маму. Вона також виглядає досить сильною, гарною та ніжною жінкою. Злата Огнєвіч попросила її, аби вона сказала її прихильникам щось філософське перед сном. Жінка повідомила, що всім нам завжди потрібно пам’ятати про те, що найдорожче, що ми маємо в нашому житті — це наша родина. І тому, потрібно поважати, любити один одного і якомога частіше намагатися бути разом. Також вона побажала українцям, щоб у їх домівках було лише щастя.

Схожі статті

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.