Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Як відомо, зараз співачка Тіна Кароль разом зі своєю командою гастролює містами України. Артистка вже встигла дати кілька концертів у рамках туру, про що щоразу звітувала в Інстаграм. Поки в коментарях Тіна дякувала глядачам, підписники активно обговорювали її “невдале”, на їхню думку, сценічне вбрання, яке складалося з довгої чорної спідниці облягаючого силуету та білого корсета. Глядачі в залі не помітили, а на відео було чітко видно, що верхня частина образу (чашечки ліфа) була на кілька розмірів більша, ніж потрібно.

Тіна Кароль відреагувала на критику шанувальників
Тіна Кароль відреагувала на критику шанувальників

Користувачам TikTok здалося це смішним. Багато хто згадував своє дитинство, як міряли мамин бюстгальтер, хтось писав, що “корсет Тіни живе окремим життям”. Декілька днів у Мережі обговорювали образ артистки, а позавчора, 2 жовтня, Тіна вирішила відреагувати на хейт.

Так, у ТГ-каналі артистки з’явилося відео однієї з фанаток, яка стала на її захист. У своєму ролику дівчина зауважила, що Тіна насправді завжди виглядає бездоганно, а великий корсет – це помилка стиліста, який збирав цей образ. Також шанувальниця зазначила, що в Мережі люблять обговорювати невдачі та звертати увагу на “мінуси”, тому не варто реагувати на подібні зауваження. Кароль доповнювати нічого не стала.

Тіна Кароль відреагувала на критику шанувальників
Тіна Кароль відреагувала на критику шанувальників

Зазначимо, що співачка часто підпадає під критику в Мережі. Нещодавно шанувальники активно обговорювали її фото з гримерної кімнати, яке було зроблено під час гастролей. У кадрі Тіна з’явилася у коротких трикотажних шортах, ліфі та в уггах. Однак предметом обговорення цього разу стало не вбрання, а зовнішній вигляд артистки.

Тіна Кароль стурбувала шанувальників своїм зовнішнім виглядом
Тіна Кароль стурбувала шанувальників своїм зовнішнім виглядом

Багатьом здалося, що 39-річна Кароль виглядає надто худою, дехто навіть побоювався, що в неї анорексія.

Нагадаємо, що напередодні Тіна Кароль дала ще один привід говорити про себе. Так, днями скандальний блогер Богдан Беспалов розповів, що у співачки з’явився чоловік, який на кілька років її молодший. За словами блогера, між парочкою почався роман.

Схожі статті

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.