Рубрики: Новини
02.10.2024 13:00

“Дивна історія”. Міцкевич проміняв Полякову на іншу співачку: після “роману” з Олею показався з її копією

Екс-учасник кулінарної програми МастерШеф Влад Міцкевич проміняв Олю Полякову на іншу співачку. Чоловік показався з її копією. З'явилася новина про їхній роман.
Поділитися

Не так давно мережу розбурхала новина про імовірний роман між Владом Міцкевичем та Олею Поляковою. І мова зайшла не про якісь плітки слова сторонніх людей. Сам шеф-кухар заявив, що в нього були любовні стосунки зі співачкою, а також опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram численні кадри, на яких цілував артистку.

Оля вже через декілька годин спростувала дану інформацію, а шеф-кухар видалив знімки. Звичайно, все це вже розійшлося в пресі. Полякова наполягає на тому, що нібито між ними не було нічого, окрім дружби. А знімки Влад виклав через спробу шантажувати артистку.

Влад Міцкевич вийшов в світ з СолоХою

Влад Міцкевич вийшов в світ з СолоХою: інсайдер розповів про роман

Мало того, співачка заявила про проблеми у чоловіка. Мовляв, саме через них він так себе поводить.

Спілкування між зірками після даного епізоду було повністю завершене, але Міцкевич, судячи з усього, не страждає, а у його компанії з’явилася інша артистка, яка вельми схожа за типажем та харизмою на Олю.

Їх помітили разом у київському комплексі Tsarsky city resort. Як повідомило джерело УНІАН, Міцкевич і СолоХа разом обідали, а потім плавали в басейні.

“Випадково стала свідком дивного тандему – СолоХа і Міцкевич разом обідали, а потім були в басейні і дуже мило спілкувалися. Може, там роман. Не знаю, але дивна історія”, – каже інсайдер.

Примітно, що співачка вже давно заміжня і нещодавно народила 2-у дитину. Але особистість свого благовірного вона не розкриває. Безумовно, за цей час могли статися зміни в особистому житті співачки.

Тим часом Оля Полякова вельми просто вийшла і скандалу, який, здавався, міг покласти край навіть її шлюбу. Чоловік артистки Вадим підтримав її і вже наступного дня після новини про роман з Владом Міцкевичем з’явився у прекрасному настрої в кадрі.