Рубрики: Новини
03.10.2024 16:03

Раніше крала речі з маминого гардеробу та носила татові пальта: як виглядає дочка Олени Кравець зараз (фото)

Старша дочка зірки "Кварталу 95" Олени Кравець дуже схожа на свою зіркову маму - така ж відкрита, творча та амбітна, а також обожнює різні модні експерименти.
Поділитися

Зірка “Кварталу 95” та “Жіночого кварталу” Олена Кравець виховує трьох дітей – двоє молодших – 8-річні Катя та Іван ходять до школи, старшій Марії вже виповнилося 20 років і вона вже давно живе самостійним життям про що у всіх подробицях розповідає в Інстаграм . Так, напередодні Маша повідомила, що знялася у крутий рекламі жіночого одягу від відомого спортивного бренду, де постала у дуже незвичайному для себе образі. Але найбільше вразили її спогади, де дівчина розповіла про те, як формувався її індивідуальний стиль.

З розповіді дочки Кравець стало відомо, що в підлітковому віці вона часто “крала” речі з маминого гардероба, які поєднувала з величезними татовими пальтами. Саме так виглядав тоді її “кэжуал стиль”, проте зараз смаки Марії кардинально змінилися і тепер їй подобаються класичніші, але водночас яскраві речі.

На фото донька Кравець представила кілька образів, які складалися з широких штанів рожевого кольору, футболки з принтом та трикотажної різнокольорової куртки приталеного силуету.

Підписники Марії були у захваті. Багато хто відзначив, що новий стиль їй дуже йде. Своє слово сказала і зіркова мама, яка зробила репост у “сториз” свого інстаграму та написала:

“Моя рожева Марія Кравець”.

Дочка Олени Кравець у рожевих штанях кардинально змінила стиль

Нагадаємо, що у 2023 році Маша Кравець разом зі своєю знаменитою мамою запустили новий проєкт на Ютуб “Дома поговоримо”, в якому записують відверті розмови зіркових батьків зі своїми дітьми. Перший випуск Маша та Олена присвятили своїм взаєминам і вперше на багатомільйонну аудиторію відверто розповіли про те, що діялося в їхній родині, зокрема про ситуації, які їх сильно ображали.