20-річна донька Олени Кравець показала, як її балує коханий: зірка “Кварталу” от-от стане тещею

Старша донька Олени Кравець – дівчина самостійна. 20-річна Марія вже давно живе окремо від батьків, забезпечує себе і сама ухвалює всі рішення.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець – мама трьох дітей. У 26 років актриса народила дочку Марію, а в 39 – у сім’ї з’явилося двоє близнюків Катя та Іван. Старша Маша вже давно самостійна дівчина – з 15 років вона живе окремо від батьків, тож усі рішення у своєму житті приймає сама. Знаменита мама намагається підтримувати дочку у всіх її починаннях. Коли Марія вирішила зробити відверту фотосесію та оприлюднити фото на своїй сторінці в Instagram, Олена була першою, хто залишив захоплений коментар.

А нещодавно Маша зізналася, що вже не самотня та зустрічається з хлопцем. У своєму мікроблозі дівчина поділилася романтичними фотографіями, де закохані позували на даху.

Схоже, відносини швидко розвиваються і вже переходять на новий рівень.

20-річна донька Олени Кравець похвалилася подарунком від коханого
20-річна донька Олени Кравець похвалилася подарунком від коханого

Напередодні 20-річна Маша похизувалась подарунком від коханого. Молода людина подарувала дівчині гарний букет квітів. Ймовірно, фотографії було зроблено під час вручення романтичного подарунка. Дівчина трохи бентежиться, але дуже щаслива.

20-річна донька Олени Кравець похвалилася подарунком від коханого
20-річна донька Олени Кравець похвалилася подарунком від коханого

“happy happy happyyyy”,- підписала англійською мовою кадри Марія.

Нагадаємо, що до цього донька Олени Кравець ніколи не афішувала своє особисте життя. На знімках дівчини можна було бачити лише її подружок та друзів.

Що відомо про бойфренда Марії Кравець: хлопця звати Ростислав, він так само як і Маша захоплюється танцями. Цікава деталь – Олена Кравець теж підписана на аккаунт молодого чоловіка, отже, можна припустити, що вони вже знайомі.

Зазначимо, що Олена Кравець дуже рідко публікує фотографії молодших дітей. Проте, останнім часом у мікроблозі знаменитості з’явилися відразу кілька їхніх знімків. Які ж вони такі кумедні та милі!

Молодші діти Олени Кравець
Молодші діти Олени Кравець

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.