Рубрики: Новини
12.10.2024 09:34

Втік з Москви до Баку, а потім зник в Америці: що відомо про останнього чоловіка Білик

За два роки колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов двічі змінив місце проживання та знайшов себе в Америці. Він знову з фотоапаратом у руках. Щоправда, знаменитостей він тепер не знімає.
Поділитися

Співачка Ірина Білик ніколи не була обділена увагою і в чоловіки обирала лише найгідніших, найяскравіших і найхаризматичніших красенів, серед яких були продюсер Юрій Нікітін, модель Андрій Оверчук, шоумен Діма Коляденко, танцюрист Дмитро Дікусар. Останнім чоловіком співачки стала також дуже творча та талановита людина – співак, стиліст, режисер та фотохудожник азербайджанського походження Аслан Ахмадов, який уже був на той момент досить відомий у Москві. Від цього шлюбу у артистки з’явився молодший син Табріз.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом

Подружжя жило на дві країни – Аслан у Росії, Ірина – в Україні і час від часу відвідували одне одного. Так тривало шість років. Проте 2021 року, з ініціативи української співачки, шлюб розпався. Як стверджує Ірина, на той момент у них із Асланом уже були різні погляди на життя.

Ірина Білик зізналася, як колишній чоловік Аслан Ахмадов зрадив та збрехав їй

У 2022 році, коли почалася війна Ахмадов, ще якийсь час перебував у Росії і продовжував працювати. У березні мав відбутися його концерт у Москві, що дуже обурило Білик. Однак незабаром стало відомо, що Аслан за порадою близьких друзів, все ж таки залишив кар’єру і поїхав на батьківщину до Баку. Довгий час про нього нічого не було відомо. Але у березні 2023 року Ахмадов несподівано вийшов на зв’язок і повідомив, що перебуває в Америці і вже завершив збір документів на ПМП.

Колишній чоловік Ірини Білик розсекретив, де знаходиться зараз

Екс-чоловік Білик зізнається, що ухвалив це рішення усвідомлено, незважаючи на те, що в ньому був страх, адже починати своє життя з нуля, в чужій країні, у 50 років – це непросте випробування.

Колишній чоловік Ірини Білик розсекретив, де знаходиться зараз

Незабаром на сторінці Інстаграма Ахмадова почали з’являтися нові фото. Однак на його знімках уже не зірки першої величини, а звичайні люди, яких він зустрічає на вулицях чи друзі та знайомі, які підтримували та допомагали адаптуватися йому у новому житті в США.