Колишній чоловік Ірини Білик анонсував концерт у росії: Аслан Ахмадов “перевзувся” та остаточно зрадив співачку

Російський продюсер та співак Аслан Ахмадов готується до концерту в москві. До цього його екс-дружина Ірина Білик заявляла, що він виступає проти дій росії в Україні.

Рік тому українська співачка Ірина Білик заявила про розлучення зі своїм п’ятим чоловіком, російським продюсером та співаком Асланом Ахмадовим, від якого артистка виховує сина Табріза. Додамо, зо хлопчика народила сурогатна мати, Ірина та Аслан мріяли також про другу дитину, дівчинку, проте подружжя розлучилося.

Офіційно причиною розставання виконавиця назвала відстань. Під час коронавірусного карантину Ахмадов повернувся до росії, де працював та жив. Ірина з Табрізом залишилися у Києві — майже рік пара не бачилася, а спілкувалася лише в режимі онлайн. Білик не влаштовувала така ситуація, тож вона подала на розлучення.

Ірина Білик та Аслан Ахмадов з сином
Ірина Білик та Аслан Ахмадов з сином

Не зважаючи на розрив, екс-подружжя підтримувало теплі стосунки, а Аслан продовжував брати активну участь у вихованні Табріза. Від початку повномасштабного вторгнення росії колишній чоловік Білик підтримав Україну та виступив проти війни.

Так, в одному з інтерв’ю Ірина розповіла, що в перші повномасштабного вторгнення вона одразу ж написала Аслану. Тоді він, звичайно, розгубився і не зміг висловити їй підтримку, але пізніше почав розповідати у своїх соціальних мережах про те, що в Україні відбувається не “спецоперація”, а реальна війна, яку розпочала саме росія.

За деякий час Ахмадов видалив усі ці публікації зі своїх соціальних мереж. Білик зазначила, що він отримав від “органів” попередження про кримінальну відповідальність за свої висловлювання та погляди.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик
Аслан Ахмадов та Ірина Білик

Нещодавно стало відомо, що Аслан повернувся до активної діяльності та зараз готується до концерту в московському клубі 20 травня. Декого із користувачів мережі почав обурювати той факт, що Ахмадов буде розважати росіян, поки армія рф продовжує чинити злочини в Україні, до того ж позбавила його колишню дружину та сина дому.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.