Втік з Москви до Баку, а потім зник в Америці: що відомо про останнього чоловіка Білик

За два роки колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов двічі змінив місце проживання та знайшов себе в Америці. Він знову з фотоапаратом у руках. Щоправда, знаменитостей він тепер не знімає.

Співачка Ірина Білик ніколи не була обділена увагою і в чоловіки обирала лише найгідніших, найяскравіших і найхаризматичніших красенів, серед яких були продюсер Юрій Нікітін, модель Андрій Оверчук, шоумен Діма Коляденко, танцюрист Дмитро Дікусар. Останнім чоловіком співачки стала також дуже творча та талановита людина – співак, стиліст, режисер та фотохудожник азербайджанського походження Аслан Ахмадов, який уже був на той момент досить відомий у Москві. Від цього шлюбу у артистки з’явився молодший син Табріз.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом
Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом

Подружжя жило на дві країни – Аслан у Росії, Ірина – в Україні і час від часу відвідували одне одного. Так тривало шість років. Проте 2021 року, з ініціативи української співачки, шлюб розпався. Як стверджує Ірина, на той момент у них із Асланом уже були різні погляди на життя.

Ірина Білик зізналася, як колишній чоловік Аслан Ахмадов зрадив та збрехав їй
Ірина Білик зізналася, як колишній чоловік Аслан Ахмадов зрадив та збрехав їй

У 2022 році, коли почалася війна Ахмадов, ще якийсь час перебував у Росії і продовжував працювати. У березні мав відбутися його концерт у Москві, що дуже обурило Білик. Однак незабаром стало відомо, що Аслан за порадою близьких друзів, все ж таки залишив кар’єру і поїхав на батьківщину до Баку. Довгий час про нього нічого не було відомо. Але у березні 2023 року Ахмадов несподівано вийшов на зв’язок і повідомив, що перебуває в Америці і вже завершив збір документів на ПМП.

Колишній чоловік Ірини Білик розсекретив, де знаходиться зараз
Колишній чоловік Ірини Білик розсекретив, де знаходиться зараз

Екс-чоловік Білик зізнається, що ухвалив це рішення усвідомлено, незважаючи на те, що в ньому був страх, адже починати своє життя з нуля, в чужій країні, у 50 років – це непросте випробування.

Колишній чоловік Ірини Білик розсекретив, де знаходиться зараз
Колишній чоловік Ірини Білик розсекретив, де знаходиться зараз

Незабаром на сторінці Інстаграма Ахмадова почали з’являтися нові фото. Однак на його знімках уже не зірки першої величини, а звичайні люди, яких він зустрічає на вулицях чи друзі та знайомі, які підтримували та допомагали адаптуватися йому у новому житті в США.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.