Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Співачка Катерина Бужинська вже понад десять років щаслива у шлюбі з болгарським бізнесменом Дмитром Стойчевим, з яким виховує двох чарівних дітей – двійнят Катю та Дмитра. В Інстаграмі знаменитості часто можна зустріти їхні спільні фото з різних поїздок закордонними курортами, де вся родина з’являється разом – щасливі мама з татом та дітьми. Єдине, кого ви не побачите на цих знімках – це старшу дочку артистки – Олену.

Бужинська вдруге за місяць похвалилася розкішним відпочинком за кордоном
Бужинська вдруге за місяць похвалилася розкішним відпочинком за кордоном

Катерина Бужинська показала, як змінилися її молодші діти

Як з’ясувалося, 17-річна дівчинка вже давно живе окремо від мами та її нової родини. Після початку війни в Україну Катерина перевезла Олену до Німеччини та залишила під наглядом дуже близьких друзів, але за першої ж нагоди співачка намагається відвідувати доньку.

Востаннє, судячи з публікацій в інстаграм, це було навесні 2024 року. Тоді Бужинська оприлюднила селфі, на якому позувала з Оленою у якомусь кафе.

Катерина Бужинська розповіла про 17 річну доньку та показала її фото
Катерина Бужинська розповіла про 17 річну доньку та показала її фото

Дівчинка мило посміхалася і виглядала поряд із мамою дуже щасливою.

В один зі своїх останніх інтерв’ю Катерина Бужинська підтвердила, що Олена зараз в Німеччині де здобуває освіту, а також займається вивченням іноземних мов. Крім того, співачка висловилася про стосунки її старшої доньки з вітчимом – болгарським бізнесменом Дмитром Стойчовим.

Катерина Бужинська поділилася рідкісним фото своєї старшої доньки
Катерина Бужинська поділилася рідкісним фото своєї старшої доньки

Бужинська зізналася, що в підлітковому віці у доньки, як і у всіх тінейджерів, був непростий характер, який виражався в протести, через що між нею та новим чоловіком Бужинської виникали конфлікти, проте згодом їм вдалося порозумітися.

“Зараз Оленці скоро буде 18 років, вона доросла дівчина”, – розповіла Катерина і додала – “Але вона не знаходиться в Болгарії. Вона живе окремо у Німеччині”.

Катерина Бужинська розповіла про 17 річну доньку та показала її фото
Катерина Бужинська розповіла про 17 річну доньку та показала її фото

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.

Її перші прозорі колготи: Лілія Ребрик нарядила 7-місячну дочку, як принцесу

Шанувальники очманіли від крутого вбрання 7-місячної доньки Лілії Ребрик. Маленька Адель поводилася, як справжня модель. А які обновки з'явились у зіркової мами?