42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Два роки тому співачка Віра Брежнєва зізналася, що після 40 років перестала користуватися прикрашаючими фільтрами в соціальних мережах і це настільки їй сподобалося, що досі у всіх своїх публікаціях в Інстаграм вона жодного разу не застосувала фотошоп.

Віра Брежнєва показала перші ознаки старіння на обличчі
Віра Брежнєва показала перші ознаки старіння на обличчі

Про що свідчить останнє відео. Так, у мікроблозі Брежнєвої з’явився ролик, на якому вона без грама макіяжу просто сиділа перед камерою та мило посміхалася.

Тут же в очі кинулися її навислі повіки, проте Віру це абсолютно не бентежило, адже вона знає, як із цим впорається без пластичного втручання – просто одягнути стильні іміджеві окуляри. Що вона робить останнім часом.

Віра Брежнєва показала перші ознаки старіння на обличчі
Віра Брежнєва показала перші ознаки старіння на обличчі

Зазначимо, що після розлучення з Костянтином Меладзе співачка зізналася, що кардинально переглянула своє ставлення до життя та цінностей. Тепер вона більше не хоче ховатися під масками, а готова бути справжньою, такою, як є – з зморшками, не ідеальною шкірою на обличчі, з покладеним трохи скуйовдженим волоссям, чим дуже спонукає до себе публіку. Під кожним новим фото, на якому Віра без фільтрів та косметики просто шквал захоплених компліментів.

Віра Брежнєва показала ідеальний комплект для мандрівок
Віра Брежнєва показала ідеальний комплект для мандрівок

Нагадаємо, що до війни в Україні Віра Брежнєва довгий час жила та будувала кар’єру в Росії. Вона була бажаним гостем на всіх червоних доріжках та музичних фестивалях, часто разом із чоловіком Костянтином Меладзе з’являлася на телебаченні. Все змінилося після початку війни. У перші дні Віра призупинила кар’єру та виїхала з РФ. Пізніше вона висловилася за підтримку України і стала активно волонтерити за кордоном. Її чоловік Костянтин Меладзе вибрав позицію “мовчання” і просто зник. Подейкують, саме це стало причиною їхнього розставання.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.

Її перші прозорі колготи: Лілія Ребрик нарядила 7-місячну дочку, як принцесу

Шанувальники очманіли від крутого вбрання 7-місячної доньки Лілії Ребрик. Маленька Адель поводилася, як справжня модель. А які обновки з'явились у зіркової мами?