Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років знаходиться у статусі холостяка. Журналістам невідомо жодне імʼя, яке було б звʼязане з артистом романтичними узами.

Але сам Андрій вже неодноразово говорив, що насправді був би радий побудувати сім’ю, і неодноразово намагався це зробити. Просто, всі спроби були невдалими. Зокрема, 2 роки тому він давав великий інтерв’ю, в якому вперше визнав, що дуже хотів би реалізуватися в особистому житті.

Андрій Данилко розповів про весілля своєї мрії

Андрій Данилко показав, як виглядає його квартира у столиці
Андрій Данилко розповів про весілля своєї мрії

Але при цьому співак також неодноразово говорив про можливе майбутнє весілля. Звичайно, воно відбудеться лише тоді, коли в його життя увійде жінка, в якій він побачив свою майбутню дружину. А от сам формат весілля Данилко вже придумав.

За словами артиста, він би хотів незвичайне свято, і при цьому ніякої розкоші. Навпаки, наголос робився б на тематику та атмосферу. Данилко бажає відсвяткувати своє свято кохання у стилі вісімдесятих чи дев’яностих, коли ще не було розкоші та люксу, а молодята після розпису приходили додому, сідали разом з гостями за великий стіл та проводили весело час. Меню він вважає має бути відповідним: бутерброди зі шпротами, ковбасна нарізка, а також інші атрибути свят минулого.

Інна Білоконь показала фото з смішною витівкою Андрія Данилка
 Андрій Данилко розповів про весілля своєї мрії

Нагадуємо, що раніше Андрія Данилка неодноразово підозрювали у романі з його партнеркою Інною Білоконь. Втім, дані чутки так і не підтвердилися. Ба більше, акторка насправді давно заміжня, має у цьому шлюбі дітей і навіть нещодавно стала бабусею.

Судячи з усього, з родиною своєї колеги Андрій Данилко дуже близький, адже з’являється у них на святах. Що ж до особистості можливої обраниці артиста залишається лише гадати, адже співаку вдається приховувати своїх коханих надзвичайним чином.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.

Її перші прозорі колготи: Лілія Ребрик нарядила 7-місячну дочку, як принцесу

Шанувальники очманіли від крутого вбрання 7-місячної доньки Лілії Ребрик. Маленька Адель поводилася, як справжня модель. А які обновки з'явились у зіркової мами?