Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

Дружина незмінного ведучого романтичного реаліті-шоу Григорія Решетніка, Христина Решетнік, заявила, що їх 3-річний син Сашко почав навчатися в ще одній школі. Як відомо, їхній син пішов до школи у віці 3 роки та 9 місяців. Це стало можливим завдяки тому, що в Києві є такі приватні школи, які дотримуються міжнародної системи освіти.

Згідно закордонних норм, діти можуть піти навчатися до школи в 3-4 роки. А до дитячого садочку вони починають ходити з одного року. Олександру дуже сильно хотілося бути, як його дорослі брати: 11-річний Іван і 7-річний Дмитро. Тому, він також разом із ними пішов до школи, але в клас до діток свого віку.

Нещодавно у своїй stories у соцмережі Instagram Христина Решетнік повідомила, що їх уже 3-річний син почав додатково займатися ще й в онлайн-школі. Причина знов та сама — він бачив, що його брати додатково займаються в якихось онлайн-школах, й теж захотів. Тому, зіркове подружжя підібрало заняття й для нього. Насамперед, разом із онлайн-вчителем він вчиться читати, рахувати, виконувати різноманітні завдання для розвитку логіки та пам’яті.

Дружина Григорія Решетніка заявила, що їх 3-річний син пішов у додаткову школу
Дружина Григорія Решетніка заявила, що їх 3-річний син пішов у додаткову школу

За словами Христини Решетнік, у цій школі Сашко зможе навчатися в онлайні навіть до 10 років. Там є можливість вивчати англійську мову за системою Кембриджського університету. У подальшому навіть брати уроки з математики, української мови, тобто, працювати додатково з репетиторами. Найбільше дружині шоумена подобається те, що вчителі в цій школі вміють знаходити підхід навіть до таких маленьких трирічних дітей. Насамперед, вони не говорять, що є вчителями і що зараз будуть їх чомусь вчити. Вони презентують себе в ролі різних казкових героїв, дитина починає сміятися й тоді залюбки долучається до вирішення поставлених завдань.

Маленький Олександр Решетнік уже показав, що може чітко називати, рахувати і вирізняти кольори, розуміє, що на картинці була допущена помилка, бо в зайчика не може бути три вуха, а ще уважно слухає все, що йому говорять. Вивчає Сашко не лише літери, цифри, слова, а ще й різноманітних тварин. У кінці заняття він отримує нагороду, має позитивний настрій та з цікавістю чекає на наступний урок.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.

Її перші прозорі колготи: Лілія Ребрик нарядила 7-місячну дочку, як принцесу

Шанувальники очманіли від крутого вбрання 7-місячної доньки Лілії Ребрик. Маленька Адель поводилася, як справжня модель. А які обновки з'явились у зіркової мами?