Чоловік, який має 151 дитину і 16 “дружин” влаштував собі розкішне та смачне життя за рахунок спадкоємців

Він мріє стати батьком тисячі дітей і вже готується одружитися усімнадцяте.

66-річний житель Зімбабве Мішек Ньяндоро зараз має 151 дитину і ще 16 дружин. Африканський чоловік є ветераном війни і на даний момент не працює. Він запевняє, що всі його дружини дуже щасливі і він намагається приділяти увагу кожному члену своєї родини.

Дружини героя статті

Чоловік стверджує, що створив розклад, за яким навідується до спальні кожної зі своїх дружин. За його словами, кожну ніч він обходить чотири жінки. До юних заходить частіше, а до старших набагато менше, адже вони скаржаться.

Велика родина героя статті.

Така тяга до кохання пояснюється тим, що чоловік мріє побити рекорд і стати батьком 1000 дітей. Якщо ви думаєте, що ця родина бідна, то ви помиляєтеся. Мішек запевняє, що він насолоджується життям. Діти кожен день надсилають йому гроші, подарунки та продукти. А його дружини одночасно готують смачні страви, а не по черзі.

Так як чоловік їсть лише делікатеси, то він легко відправляє страву назад, якщо вона йому не підходить. Мішек стверджує, що його дружини не ображаються, адже вони добре знають правила.

Плани

Інша фотографія родини Мішека Ньяндоро.

Також герой статті розповів про свої найближчі плани. Чоловік збирається одружуватися в всімнадцяте. Справа в тому, що дорослі жінки в його домі вже не можуть принести йому багато потомства, тому він вимушений знайти собі юну дівчину. Також чоловік дуже щасливий мати 150 дітей і не краплі не шкодує про своє рішення мати таке велике сімейство. Каже, що це приносить тільки користь, а його дружини неймовірно щасливі жити таким чином.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.