Семирічний хлопчик героїчно врятував батька та сестру, яких віднесло течією: обставини події та усі деталі

Герої не носять плащів, а іноді не досягають навіть десятирічного віку.

Нещодавно маленький хлопчик на ім’я Чейз Поуст став справжнім героєм, про якого дізналися в усьому світі. Так, дитина змогла врятувати власного батька та маленьку сестру від погибелі.

Обставини події

Повідомляється, що батько хлопчика Джейсон Поуст вирішив покататися на човні разом з дітьми. Тому взяв маленького Чейза та зовсім крихітна Еббі. Усе йшло добре, як раптом маленька дівчинка випала з човна. Її семирічний брат одразу кинувся за нею, але не знав, що течія посилилася і цього робити було не можна. Батько звісно ж кинувся на допомогу власним дітям.

Чейз Поуст під час інтерв’ю.

Джейсон розповідає, що намагався допомогти обидвом, але зрозумів, що Чейз зможе допливти до берега. Він сказав синові, що дуже його любить, адже не знав, чи побачиться вони знов. Він сказав Чейзу, щоб той вплив до берега і негайно кликав на допомогу.

Хлопець намагався дістатися землі впродовж години. Сам хлопчик розповідає, що вплив і брасом, і на спині, щоб не втомитися. Врешті-решт, Чейз дістався берега і попросив допомоги у мешканців першого будинку, який потрапив на його очі.

Допомога прибула одразу. Працівники служби спасіння повідомляють, що за цей час Джейсона та маленьку Ебігецл віднесло від човна на 3 кілометри. Зараз родина добре почувається і з гордістю згадує про героїзм сина.

Самий милий у всьому цьому момент, це коли гордий батько та його діти постали перед журналістами з патріотичними футболками та на фоні американського прапору.

Сподіваємося, що Чейз та Еббі добре почуваються після пережитого.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.