Невістка не хоче прислухатися до думки свекрухи про те, як назвати новонародженого малюка: який бік займе син

Непроста ситуація виникла в одній сім'ї. Все перевернулося з ніг на голову, коли народилася дитина. Відносини між свекрухою та невісткою розладналися

Різні бувають стосунки між близькими людьми. З історії нижче, ви дізнаєтеся як можуть розладнатися відношення між невісткою і свекрухою через дрібні питання. Спочатку було все чудово. Невістка та свекруха жили душа в душу. У них не було розбіжностей, вони практично не сварилися і не ображалися один на одного через дрібниці. Звичайно бували суперечки, але невістка та свекруха швидко знаходили порозуміння та зла один на одного не тримали.

Свекруха хотіла згладити ситуацію, що виникла

І ось свекруха дізналася про радість: невістка вагітна. Звичайно, всі з нетерпінням чекали онука. Про те, що буде хлопчик, син сказав своїй мамі одразу і повідомив, що хоче назвати його на честь свого батька. Ця традиція вже існувала в сім’ї з давніх-давен. Про це дізналася невістка та закотила скандал. Вона сама захотіла назвати свого сина і не хоче зважати на думку свекрухи. Свекруха хотіла згладити ситуацію, що виникла, і спробувала запропонувати невістці обговорити ім’я дитини. Проте невістка відповіла категоричною відмовою. Вона вже прийняла собі рішення і зважати на думку свекрухи не збирається. Син хотів стати на бік матері з цього питання, але невістка заявила, що тоді її з пологового будинку заберуть батьки, і вона з малюком житиме у них. Як виявилося, невістка тільки зараз показала свою егоїстичну натуру. Вона навіть не захотіла піти назустріч побажанням свого чоловіка. Всі миролюбні доводи свекрухи до невістки не мали успіху. Ніхто не хотів слухати свекруху. Далі свекруха дізналася про несподівану новину. Виявляється, син став на бік дружини та вони вже разом з нею придумали ім’я для сина. А свекруху просто поставили перед фактом і додали, що відтепер вони всі питання щодо їхньої родини вирішуватимуть самостійно. А думка свекрухи нікого не цікавить. Свекруха на цю ситуацію дивиться інакше. Адже це ж її онук і вона також хоче взяти участь у тому, як назвати дитину. Однак коли свекруха ще раз хотіла повернутись до питання про ім’я хлопчика, то невістка грубо її обсмикнула і сказала, що це не її справа. Свекруха розгублена і не розуміє чому син її не підтримує, адже вона віддала йому свої найкращі роки життя. І найголовніше свекруха не знає як далі їй спілкуватися із сином та невісткою. Ось так буває у житті.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.