Зимовий відпочинок в Буковелі: бути чи не бути?

Про перспективу прихильників зимового відпочинку на гірськолижному курорті Буковель

Вірус COVID-19 лютує, а відпочивати бажання не зникає. Навпаки, після усамітнення і перехід на віддалену роботу ще більше хочеться на природу – відволіктися, відпочити, змінити обстановку.

Олександр Чорний, керівник Школи готельного бізнесу “Michelle”розповів виданню РБК-УКРАЇНА, що здорожчання зовсім не зв’язане пандемією. Щороку зростає оплата за комуналку, енергоносії і збільшується мінімальна заробітна плата.Це базові три складові, які формують ціну пропозиції.

Осінній Буковель

Звісно, є ще попит. І попит на сьогодні обмежений пандемією. Тому, з початку сезону відпочинок на вітчизняних гірськолижних курортах зріс в межах 10-15% у порівнянні з минулим роком.

Преміум-готелі готелі намагаються підлаштовуватися під свою цільову аудиторію.

Вітчизняні готельєри аналізують ситуацію і відзначають, що під час літнього сезону у Єгипті, щоб залучити клієнтів знизили ціну. Але й рівень сервісу упав, бо контингент інший. Хто звик до певного оточення, не сприймає інше. А поганої слави зажити дуже легко – потім не позбудешся.

На зимовому курорті багато залежить від погодних умов. Якщо буде сніг, то ціни будуть триматися. А якщо ні, будуть акції, знижки.

Але гарні готелі з доброю інфраструктурою дійсно підняли ціни на 30-50%.

Бюджетні локації не можуть собі дозволити суттєвого подорожчання, бо залежать від рівня купівельної спроможності відпочивальників.

Ще один момент, який потрібно врахувати. Деякі готелі преміум-класу ввели обов’язкову наявність ПРЛ-тесту при заселенні гостей, зробленого не пізніше ніж за два дні до приїзду на відпочинок. Тому багато українців, які заробляють з метою безпеки будуть їхати саме в Буковель.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.