Українка перетворилася на неймовірну красуню, просто змінивши зачіску: “Всю вроду ховала в чорному кольорі”

Доглянути волосся може неабияк змінити зовнішній вигляд, а тому люди звертають особливу увагу на те, як виглядає їхня зачіска та як вона поєднується з рисами обличчя.

Часто дівчата імпульсивно підходять до вибору фарби для волосся. “Подобається, беру” – це не той принцип, який має лягти в основу успішного вибору. Спершу слід ретельно підібрати колір до типу зовнішності, кольору очей та овалу обличчя. Коли цей пазл складеться воєдино, можна підібрати фарбу для волосся.

Спершу здається, що такий алгоритм підбору дуже складний. Але кілька простих правил зроблять вибір очевидним, позбавлять сумнівів і неправильного рішення.

Все частіше hair-стилісти підтримують тенденцію, яка підносить натуральний колір волосся. Природа ніколи не помиляється, тому дає людині той колір, який ідеально підходить до кольору очей і шкіри, овалу обличчя. Якщо правильно доглядати волоссям, то такий дар стане справжньою гордістю і “родзинкою” жінки.

Українка перетворилася на неймовірну красуню, просто змінивши зачіску

Нещодавно на особистій сторінці популярного в Україні hair-стиліста з’явилося відео, на якому вона показала, наскільки фантастично може трансформуватися людина лише завдяки зміні зачіски.

Українка перетворилася на неймовірну красуню, просто змінивши зачіску

До неї звернулася жінка, яка володіє прекрасними зовнішніми даними: в неї м’які риси обличчя, блакитні як небо очі та доволі романтичний образ в цілому. Втім, чорний колір їй аж ніяк не пасував, а додавав віку і підкреслював ті незначні недоліки, яких можна було-б взагалі не помітити.

Українка перетворилася на неймовірну красуню, просто змінивши зачіску

Для героїні нашої статті майстер підібрала теплі відтінки блонду, з натяком на рудий на коренях, завдяки чому зʼявився ефект натуральності. У дописі до публікації авторка розповіла, що її клієнтка була настільки схвильована через зміну кольору, що не могла заснути впродовж ночі. Також вона підмітила, що чорний колір був свідомо невдалим вибором для цієї красуні.

Українка перетворилася на неймовірну красуню, просто змінивши зачіску

Для зйомки героїню нашої статті також запросили на макіяж, щоб вона могла продемонструвати усю силу змін, які в ній відбулися всього за день.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.