День прапора України: немовлята-патріоти у жовто-блакитному показали, як треба любити свою країну (ФОТО)

Сьогодні Україна відзначає День прапора та вшановує багатовікову історію нашого державотворення. Навіть найменші українці вже знайомі з головним символом країни. Подивіться на фото неймовірних немовлят у жовто-блакитному.

День прапора в Україні почали відзначати відносно недавно. У 2004-му році вийшов указ Прездидента про встановлення свята, але воно так сподобалося нашим громадянам, що органічно вплелося у календар. Сьогодні заведено влаштовувати флешмоби, а до повномасштабного наступу наші небайдужі громадяни на сході країни навіть відправляли повітряними кульками жовто-блакитний стяг у захоплені міста Донбасу, аби нагадати, що попри все українців люблять і чекають додому.

День прапора України: немовлята-патріоти

А мережу користувачі просто замилували світлинами немовляток у тематичних кольорах. Дітки вже з самого рання знатимуть, якій державі належать! Відірвати очей просто неможливо.

День прапора України: немовлята-патріоти у жовто-блакитному

Співачка Наталка Карпа своїм прикладом показує маленькій доні, що таке бути українкою. Пару років тому вона зібрала тисячі вподобайок, показавши світлину крихітки з нашим жовто-блакитним стягом, а нещодавно влаштувала справжній фурор, показавши фото, де загорнула своє дитя у прапор держави.

День прапора України: немовлята-патріоти у жовто-блакитному

У коментарях натхненно прихильники нагадали рядки Володимира Сосюри:

“Любіть Україну, як сонце, любіть,

як вітер, і трави, і води,

В годину щасливу, і в радості мить,

любіть у годину негоди”

Не відстають від знаменитості і прості користувачі, показуючи світлини синочків та донечок з нашим прапором.

День прапора України: немовлята-патріоти

Малята щиро посміхаються та радіють, що народилися у Незалежній Україні.

День прапора України: немовлята-патріоти у жовто-блакитному

А ось у Калинівській центральній районній лікарні цього року, щоправда не до свята 23 серпня, а у березні влаштували новонародженим безкоштовну фотосесію у нашому стягу. Крихіток оповили прапором, а їхні батьки тепер на все життя будуть мати пам’ятні світлини.

День прапора України: немовлята-патріоти

Нехай День прапора України у 2022-му році буде мирним для вашого дому та принесе радість кожному, хто пишається бути громадянином нашої держави!

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.