Найпростіший рецепт торта “Снікерс”: всього 6 простих інгредієнтів і смачний десерт вже на столі

Рецепт цього торта дуже простий, адже готується без випічки та з використанням простих інгредієнтів. А його смак просто неперевершений і обов'язково сподобається усій сім'ї.

Рецепт торта “Снікерс” 

Для приготування візьміть інгредієнти:  

  • 0,5 кілограм будь-якого пісочного печива  
  • 140 міліграм вершків  
  • 250 грамів арахісу  
  • 200 грамів вершкового масла  
  • 1 склянка цукру  
  • 1 плитка шоколадку 
Торт Снікерс
Торт Снікерс

Перекладіть печиво у целофановий пакет. Міцно зав’яжіть і за допомогою качалки подрібніть печиво. Має вийти дрібна крихта. Потім візьміть форму, де будемо складати торт, і застеліть її пергаментним папером. Можна замінити фольгою або харчовою плівкою. Перекладіть сюди печиво. Потім розтопіть 170 грам вершкового масла і перелийте до печива. Ретельно перемішайте масу. Відправте в холодильник на 1,5-2 години до повного застигання вершкового масла.  

Тим часом займімось начинкою. Викладіть арахіс на суху пательню. Поставте на плиту і додайте масло. Обсмажуйте горіхи до золотистого кольору. Потім вимкніть плиту і дайте горіхам трішки охолонути. Після чого очистіть їх і подрібніть за допомогою блендера. Однак не намагайтесь перемелювати їх до однорідної маси. Кусочки горіхів все ж мають відчуватись.  

Потім готуємо карамельний соус. Для цього поставте на плиту каструлю з цукром. Як тільки він почне набувати коричного відтінку, влийте теплі вершки і 30 грам вершкового масла. Ретельно перемішуйте соус. Додайте подрібнений арахіс і знову перемішайте. Потім залиште, щоб соус трішки охолонув.  

Формуємо торт. Дістаньте форму з печивом з холодильника і акуратно залийте його горіхово-карамельним соусом. Знову відправте в холодильник, щоб торт просочився. Йому знадобиться не менше 4 годин. Перед тим, як діставати, розігрійте шоколад, додавши 30-50 мілілітрів вершків, і залийте торт. Готово!  

Приємного чаювання! 

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.