Варто підсолодити життя: готуємо ароматні та солодкі американські панкейки без грудочок – як у кондитера

Досі вважаєте, що приготувати ніжні американські панкейки без грудочок зможе лише провідний кондитер? Розвіємо ваші сумніви, адже ми підготували для вас досить простий рецепт з мінімальними вкладеннями сил.

Класичні американські панкейки – досить простий в приготуванні смаколик, який до смаку багатьом дітям. Варто вміти перемикати свою щоденну увагу від постійних новин та балувати себе чимось смачненьким. Ба більше, для їх приготування знадобиться небагато базових інгредієнтів.

Готуємо ароматні та солодкі американські панкейки без грудочок

Інгредієнти

  • 1 склянка молока
  • 1 яйце
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 столова ложка борошна
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • ½ чайної ложки солі
  • ½ чайної ложки соди

Приготування

В мисці перемішайте одне яйце, сіль, цукор до того моменту, поки не з’явиться пінка. Сюди ж наливаємо пів склянки молока та помалу підсипаємо борошно для того, аби десерт в результаті вийшов без грудочок.

Борошно та молоко, яке залишилося додаємо сюди ж за тією самою схемою. Погасіть соду та додайте у ваше тісто. А далі в масу наливаємо олію для того, аби млинці не підгоріли.

Далі все добряче перемішуємо. На трішки розігріту пательню додайте масло (лишень для першого панкейка) та починайте смажити ваші класичні американські панкейки на середньому вогні.

Після того, як всі панкейки посмажилися, для апетитного вигляду варто зайнятися подачею десерту. За своїми смаковими побажаннями можна взяти будь-які ягоди та джем, трішки полити зверху панкейків, а улюблені ягідки викласти поруч.

Ароматні та солодкі американські панкейки без грудочок

Смачний, ніжний, але водночас такий простий десерт готовий. Можна розпочинати дегустацією під чашечкою ароматного чаю.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.