Шоколадний торт без випічки за 15 хвилин — рецепт, який має бути у кожної господині

Пропонуємо приготувати неймовірно смачний торт, який так обожнює малеча. До того ж, він складається з найпростіших інгредієнтів і його не потрібно випікати.

Цей рецепт ідеально підійде, якщо до вас несподівано прийшли гості, або якщо хочеться чогось солоденького, а часу на приготування обмаль.

Рецепт шоколадного торту без випічки

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 150 грамів вершкового масла (82,5%)
  • 250 грамів згущеного вареного молока
  • 3 столові ложки какао
  • 300 грамів рідких вершків
  • 1 плитка чорного шоколаду
  • 250 грамів волоських горіхів
  • 500 грамів пісочного печива
Шоколадний торт без випічки
Шоколадний торт без випічки

Приступаємо до приготування торта. У першу чергу слід зробити крем. Для цього візьміть невелику ємність і перекладіть туди вершкове масло кімнатної температури, яке потрібно заздалегідь дістати з холодильнику або ж злегка розігріти в мікрохвильовій печі. Потім додайте сюди згущене молоко та за допомогою міксера перемішайте все до однорідної маси на середній швидкості. Робити це варто протягом 1 хвилини. В результаті ви отримаєте ніжний крем, який матиме однорідну консистенцію. Після цього всипте какао і за допомогою ложки легко перемішайте суміш. Потім знову візьміть міксер і збийте на середній швидкості протягом 30 секунд. Крем готовий!

Приступаємо до приготування ганашу. Для цього пересипте у чашу блендера волоські горіхи і злегка подрібніть їх. Не намагайтесь добитись стану крихти, а лише трішки подрібніть. Візьміть окрему ємність і перелийте туди вершки. Поставте їх на водяну баню та нагрійте. Потім додайте шматочки чорного шоколаду і ретельно перемішайте ложкою, поки маса повністю не розчиниться. При цьому постійно помішуйте масу і ви побачите, як її консистенція поступово буде змінюватись на більш щільнішу.

З’єднайте подрібнені горіхи та отриманий ганаш в окремій ємності. Після цього швидко, але доволі обережно перемішайте суміш, щоб горіхи добре вкрились кремом.

Готуємо основу. Для цього візьміть пісочне печиво та подрібніть за допомогою блендера. Отриману крихту з’єднайте з кремом на ретельно перемішайте. Візьміть форму для випічки і застеліть її фольгою. Викладіть зверху половину тіста. Поверх основи викладіть горіхово-шоколадку начинки і накрийте другою половиною тіста. Можна відправити в холодильник на певний час, щоб торт закріпився. Готово!

Смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.