Ідеальний суп з фрикадельками: самий простий і смачний рецепт. Такий супчик навіть дітям сподобається

Гарячі страви – невіддільна складова в нашому житті. Готується дуже просто та швидко без докладання лишніх зусиль. Ми підготували для вас простий, легкий на шлунок рецепт супу з фрикадельками для вас та вашої родини.

Приготований супчик стане ідеальним атрибутом для вашого сніданку чи обіду, адже має у своєму складі найпростіші інгредієнти. За бажанням можна додати будь-яку крупу або заморожені овочі.

Для цього нам знадобляться:

  • Фарш або м’ясо – 400 г;
  • 1 яєце;
  • 2 картоплини;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 50 г вермішелі(можна брати й іншу крупу);
  • вода 2 л;
  • соняшникова олія;
  • свіжа зелень;
  • спеції, сіль на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Якщо у вас м’ясо, перше, що необхідно зробити – це перемолоти його, а якщо фарш, то цей етап ми пропускаємо. Далі у готовий фарш необхідно додати 1 яйце, спеції для м’яса й починаємо ліпити наші фрикадельки невеликого розміру. Примітка: якщо зліплені кульки розвалюються – можна взяти трішки манки.
  2. Для того, щоб фрикадельки в супі залишалися цілими – ділимося маленьким секретом. В кип’ятку необхідно їх проварити 10 хв, знімаючи з них плівку. Потім відкладіть фрикадельки на деякий час, коли знадобляться для нашої страви.
  3. Почистьте дві картоплини та наріжте дрібними кубиками. Поставте варити на 10 хв в ту воду, де були фрикадельки. Половину цибулини наріжте та натріть разом з морквою. Далі необхідно обжарити їх на сковороді 5-7 хв.
  4. Готову засмажку, обрану вами крупу додайте в суп. Варимо 5 хв. Потім додаємо фрикадельки й готуємо ще 5 хв(якщо м’ясо курки), або 10 хв(якщо інше).
  5. Залишився останній етап в приготуванні: порізати дрібно зелень та додати її в суп. Після – виключаємо вогонь та солимо, приправляємо спеціями за своїм бажанням.
Простий рецепт супу із фрикадельками

Всім смачного!

Схожі статті

Як приготувати полтавський капусняк: зірка “МастерШеф” поділилася унікальним рецептом. Дуже просто та смачно

Учасник одного із сезонів "МастерШеф" Самвел Адамян поділився унікальним рецептом капусняка, який традиційно готують у Полтавській області.

Давно дізналася рецепт у подруги та з задоволенням готую по сей день: вершково-сирний суп з печерицями

Дуже ситний, ароматний, із приємною текстурою супчик неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком. Адже гриби та вершки – це ідеальне поєднання.

Недорогий, але від цього не менш смачний і ситний супчик лише з трьох інгредієнтів: виходить дуже бюджетно

Зазвичай приготування супів вимагає використання великої кількості інгредієнтів, але тільки не в цьому випадку. Пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірного обіду.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!

Від добавки точно ніхто не відмовиться: простий рецепт приготування дуже смачного курячого супу з галушками

Рецепт супу з галушками дуже легкий і готується з доступних продуктів. Такий ароматний суп щодня із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.