Новий 2023 рік став під захист Чорного Водяного Кота і Кролика: що принесе з собою цьогорічний покровитель

Новий символ 2023 року – Чорний Водяний Кіт і Кролик принесе в наше життя багато змін та користі, але, як і інші покровителі, він вимагає до себе особливого ставлення та встановить свої правила на цілий рік.

Як ми знаємо коти і кролики – це тварини, які полюбляють затишок і не переносять сварок. До речі, якщо довіряти словам сучасних астрологів, ці тотеми вирішували великі світові конфлікти, тож Україні вони можуть принести мир та спокій. Але це лише припущення. А от як насправді себе проявлять символи року, подивимось.

Як правильно зустріти Кота і Кролика у 2023 році

Що принесе новий символ 2023 року
Що принесе новий символ 2023 року

Ці тотеми полюбляють чорний та синій кольори, саме їх вони обрали цього року. Але це ще не означає, що у новорічну ніч вам варто брати вбрання цих відтінків. Річ в тому, що сила покровительства кота і кролика вступить лише 21 січня 2023 року. Тому, ви можете обирати вбрання таке, яке бажає ваша душа і це не образить тотемів.

Чого не варто робити у 2023 році

Що принесе новий символ 2023 року
Що принесе новий символ 2023 року

Кіт і Кролик зроду дуже спокійні тварини, вони не люблять гучних скандалів, тому, якщо ви маєте запальний характер і часто сваритесь, то цього року вам доведеться працювати над емоціями, щоб зберегти гарні стосунки з символами року. Але водночас всі конфлікти будуть вирішуватися м’яко, тому що це водяні стихії.

Що принесе новий 2023 рік Кота і Кролика

Що принесе новий символ 2023 року
Що принесе новий символ 2023 року

Цього року буде панувати атмосфера затишку та спокою, отже ваші родинні стосунки в цьому році можуть вийти на новий рівень та стати більш гармонійними.

Тотеми року будуть вимагати щирості та відкритості всьому новому, тому дуже важливо не ховати голову в пісок, а рішуче йти вперед та не боятися змін. Астрологи кажуть, що люди, які відкрили серце – отримають те, чого бажають. Особливо, це стосується кохання й нових знайомств.

Кар’єра у рік Кота і Кролика

Що принесе новий символ 2023 року
Що принесе новий символ 2023 року

Насправді цей рік – рік застою, тобто те, що ви посіяли у 2022 році, те й будете пожинати у 2023. Але це стосується всіх крім тих людей, хто народився у рік Кота і Кролика, до “своїх”, тотеми будуть більш прихильні та подарують їм успіх у кар’єрі.

Тож, підсумуємо, у новий рік входьте лише з позитивом та працюйте над собою, не створюйте конфліктів, це не зіграє вам на користь. Вчіться знаходити баланс та рівновагу всередині себе і будьте відкритими для світу і нових можливостей.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?