Світлана Лобода зворушила мережу світлиною з донькою: “Вже зовсім доросла”

Українська популярна співачка Світлана Лобода, яка на даний момент працює в Росії, опублікувала зворушливий сімейний знімок.

Відома співачка Світлана Лобода вирішила провести цей Новий рік у колі своїх найрідніших людей. Вона вкотре довела, що попри напружений графік сім’я завжди буде на першому плані. Більшу частину свого часу вона присвятила улюбленим донькам – Євангеліні та Тільді. Все літо вони відпочивали у Греції, а осінню артистка відправилась спочатку в Дубай, після чого відпочивала на Мальдівах. При цьому зірка встигає давати концерти і працювати над новими хітами.

Нещодавно знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram зворушливе новорічне фото зі старшою донькою. Вони позували в неймовірних образах: Світлана в короткій рожевій сукні із атласу, а Євангеліна в ніжній та пишній голубій сукні, яка також виконана із атласу.

Світлана Лобода опублікувала фото на своїй сторінці в соціальній мережі
Світлана Лобода опублікувала фото на своїй сторінці в соціальній мережі 

У підписі до публікації зірка додала, що новорічні свята – це саме той час, коли можна весь день приділити своїм рідним та близьким. При цьому Світлана додала, що її донька Єва вже зовсім доросла та самостійна і, звісно ж, сукню для свята обирала сама.

Нагадаємо, що напередодні Лобода показала не менш зворушливу світлину зі своїми доньками. При цьому зазначила, що вже дуже чекає свята в колі найрідніших.

Світлана Лобода опублікувала зворушливу світлину зі своїми доньками
Світлана Лобода опублікувала зворушливу світлину зі своїми доньками 

Схожі статті