Неповторний Дан Балан змусив розтанути усіх: Тіна Кароль точно не встоїть

Дан Балан і Тіна Кароль вирішили не розмінюватися на дрібниці та розбити серця прихильниць співака.

Талановитий співак молдавського походження Дан Балан – неймовірно потайна людина. Йому вдається залишити в таємниці абсолютно все особисте. Про його життя нічого не відомо, а своїх коханих він дуже уміло ховає. Певно у цьому питанні, він може конкурувати з Олегом Вінником, який також ховає дружину. І все  заради репутації холостяка.

Тому кожна публікація Дана Балана в Інстаграм стрімко набирає оберти, а прихильниці чіпляються за шанс поспілкуватися із кумиром бодай через коментарі. Дарма, адже Дан не дуже товариський та зазвичай рідко відповідає.

На Різдво виконавець вирішив побалувати свою аудиторію та оприлюднив крихітне привітання із Різдвом Христовим. А текст супроводив доволі цікавою та оригінальною світлиною.

Дан Балан не шкодує фанатів

Прихильниця залишає свої побажання
Прихильниця залишає свої побажання

На фото співак дивиться прямо в об’єктив фотокамери через тонку кригу. Його погляд напружений, дещо насуплений. А темно-сині очі здатні на будь-що: як заморозити, так і розтопити серце кожної прихильниці.

Підписники натомість обсипали молдавського мачо компліментами та побажаннями. Ось деякі з коментарів, які залишили прихильниці Дана під опублікованою світлиною:

Скріншот коментаря на сторінці співака
Скріншот коментаря на сторінці співака

Тіна Кароль і Дан Балан

Та жоден коментар не отримав відповіді від співака. Чи є на те причина, чи ні – невідомо. Але той факт, що Тіна Кароль і Дан Балан разом, усе б пояснив. Тим не менш, прихильниці, здається, зовсім не ображаються та з розумінням ставляться до виконавця.

Нагадуємо: вже декілька років співак підозрюється у таємному романі. Тіна Кароль і Дан Балан вважаються парою, хоча ніяких офіційних підтверджень вони досі не давали.

Більше подробиць про особисте життя Тіни Кароль і Дана дивіться у відео:

Схожі статті